На Кіровоградщині завершується будівельний сезон

Грудень 06, 2017 | Новини | Переглядів: 664 | Коментарі: 0

За крок до фінішу ремонт дороги державного значення М-04 Знам’янка-Луганськ-Ізварине.

5 грудня, завершили укочування ще однієї ділянки цієї дороги верхнім шаром. Тепер на двох ділянках, кілометри 40-45 та 45-51 вже стовідсотково влаштований шар ЩМА-20. Ще на 5-ти кілометрах, км 51-56 виконуються роботи з влаштування вирівнюючого 10-сантиметрового шару асфальтобетону.

На замовлення Служби автомобільних доріг у Кіровоградській області роботи виконує ПрАТ «Коммунтранс».

На відремонтованих ділянках триває нанесення розмітки. Узбіччя вже сплановані. Наступного будівельного сезону ремонт на ділянці км 51-56 буде продовжено, так як і на відрізку км 56-61, де вже теж провели регенерацію. Крім того, планується відремонтували ще кілька ділянок цієї ж дороги до кордону Дніпропетровщиною.

Нагадаємо, загальна вартість завершеної ділянки складає трохи більше 75 мільйонів гривень. Фінансування надходить з державного бюджету.

Прес-служба САД у Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool