Сергій Кузьменко: Системно контролюватиму хід реалізації ключових завдань проекту «Здоров'я наших дітей»

Листопад 13, 2017 | Новини | Переглядів: 798 | Коментарі: 0

На цьому наголосив голова облдержадміністрації, звертаючись до керівників територій на апаратній нараді.

"Я задоволений процесами, які відбуваються в області стосовно реалізації обласного проекту "Здоров'я наших дітей". Не є виключенням й Олександрійський район, де капітально відремонтовано дитяче відділення центральної районної лікарні", - зауважив Сергій Кузьменко.

Він підкреслив, що й надалі системно контролюватиме хід реалізації ключових завдань проекту: організацію якісного харчування у навчальних закладах, модернізацію спортивних об'єктів та медичних закладів.

Також Сергій Кузьменко звернувся до керівників районів та міст з вимогою ефективно використовувати кошти, що виділяються із державного бюджету на соціально-економічний розвиток територій.

"Якщо виникають труднощі з підготовкою ПКД, фахівці управління капітального будівництва ОДА готові допомогти і швидко виправляти недоліки", - підкреслив керівник області. Зазначений напрямок роботи він доручив взяти на контроль своєму першому заступнику Сергію Коваленку.


ДО УВАГИ ВОДІЇВ: АВТОЦИВІЛКА ОНЛАЙН за 5 хвилин посилання


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool