На Кіровоградщині рятувальники радять дбати про пожежну безпеку

Листопад 11, 2017 | Новини | Переглядів: 845 | Коментарі: 0

11 листопада фахівці Служби порятунку «101» провели інформаційно-роз’яснювальні бесіди з мешканцями приватного житлового сектору у містах Олександрія, Гайворон та селищ міського типу Устинівка та Новгородка.

Під час профілактичних бесід співробітники ДСНС нагадали громадянам правила пожежної безпеки у побуті та вручили листівки з правилами безпеки в осінньо-зимовий період.

Рятувальники розповіли, що основними причинами виникнення пожеж в житловому секторі є необережне поводження з вогнем, несправність або неправильна експлуатація приладів газопостачання та опалення, порушення правил пожежної безпеки при експлуатації побутових електроприладів. Тож, щоб уникнути пожеж фахівці Служби порятунку порадили не залишати без нагляду дітей, намагатися не перевантажувати електромережу, вчасно усувати несправності, суворо дотримуватися заходів безпеки при експлуатації побутової техніки (і електричної, і газової) та ні в якому разі не користуватися саморобними електрообігрівачами. Крім того, рятувальники наголосили також на важливості суворого дотримання правил пожежної безпеки під час користування відкритим вогнем, порадили не спалювати сміття та опале листя, а краще утилізувати його в інший, безпечний, спосіб. І нагадали, що у разі виникнення пожежі необхідно, не зволікаючи, повідомити про це за номером телефону «101».

Шановні громадяни! Пам’ятайте, що в питаннях безпеки дрібниць не буває: ставтесь відповідально до того, чим і як ви користуєтеся у своїй домівці. Подбайте, щоб у вашій оселі завжди було не тільки тепло і затишно, а й безпечно.

Управління ДСНС України у Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool