У Кропивницькому відбулися змагання з перетягування канату

Жовтень 12, 2017 | Новини | Переглядів: 984 | Коментарі: 0

Відповідно до календарного плану фізкультурно-оздоровчих та спортивних заходів Кіровоградського обласного фізкультурно-спортивного товариства «Динамо» 12 жовтня у Кропивницькому відбулись змагання з перетягування канату в рамках «Динаміади 2017».

Це неолімпійський вид спорту, який входить у програму комплексних змагань серед обласних осередків товариства «Динамо» України.

Участь у змаганнях взяли 5 команд – представники силових структур Кіровоградщини, серед них – спортсмени-рятувальники Управління ДСНС у Кіровоградській області. Перетягування канату – випробування сили, згуртованості та командного духу для спортсменів. Ці змагання завжди відбуваються видовищно та емоційно, оскільки кожна команда прагне здобути перемогу.

Слід зазначити, що наша команда на достойному рівні відстоює честь Служби порятунку та неодноразово завойовувала призові місця, змагаючись із серйозними суперниками. І ці змагання не стали винятком.

Сьогодні нашу команду представили 8 спортсменів: Орлов Владислав, Кіяшко Максим, Вишницький Сергій, Поперечний Олександр, Білаш Іван, Груша Володимир, Маржан Максим, Толкач Станіслав та Москаленко Валерій. У запеклій боротьбі наші спортсмени вибороли друге місце.

Ми щиро вітаємо нашу команду і бажаємо сили, звитяги та нових спортивних звершень!

Прес-служба У ДСНС в області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool