На Кіровоградщині поліцейські викрили підозрюваного у крадіжці дизельного палива

Жовтень 12, 2017 | Новини | Переглядів: 845 | Коментарі: 0

Чоловік у темну пору доби приїхав на власному авто на поле, де знаходився комбайн, та злив із бака 80 літрів пального і, до того ж, прихопив із кабіни набір інструментів. Своїми діями злодій завдав потерпілому збитків на суму у понад 2,2 тисяч гривень.

До Новоукраїнського відділу поліції повідомлення про крадіжку майна надійшло від власника сільськогосподарської техніки, мешканця одного з сіл району.

«На місце прибула слідчо-оперативна група та виявила сліди від коліс транспортного засобу, яким, ймовірно, пересувався злодій. У подальшому правоохоронці розпочали пошуки автомобіля та особи, якій він належить. Упродовж кількох годин оперативники встановили, що до крадіжки причетний 25-річний житель іншого населеного пункту, працівник агрофірми.
Як з’ясувалося, пальне чоловік розлив у кілька каністр та заховав разом із інструментами у заростях неподалік свого домоволодіння. Викрадене майно поліцейські вилучили», - розповів начальник Новоукраїнського відділу поліції Ігор Матвійчук.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Особі повідомлено про підозру у вчиненні злочину. За скоєне чоловіку загрожує покарання – до 3 років позбавлення волі.

За матеріалами Новоукраїнського відділу поліції Кіровоградської області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool