Архів новин    Новини Гребінки    Новини Полтавщини    Новини громади    Події    Суспільство    Освіта    Культура    Здоров'я    Спорт    Технології    Новини Полтавщини TV   

10.10.2017

В Гадячі використовують ігрові техніки для роботи з підлітками


В Гадяцькій центральній районній бібліотеці відбувся черговий захід в рамках проекту «Молодіжний клуб для тінейджерів»


В Гадячі використовують ігрові техніки для роботи з підлітками09 жовтня 2017 року в Гадяцькій центральній районній бібліотеці ім. Л.Українки відбувся черговий захід в рамках проекту «Молодіжний клуб для тінейджерів з числа ВПО у місті Гадяч», що підтримується програмою Британської ради в Україні «Активні громадяни».

Створювали  сучасний корекційний простір для розвитку, занять та  роботи з підлітками переселенцями та підлітками  приймаючої громади за допомогою настільної гри «Країна Гідності», фотовиставки «Україна в миттєвостях» та інтерактивних вправ, що формують навички роботи в команді. 

Працюють над питаннями інтеграції , фізичного та розумового розвитку, якісного та змістовного дозвілля підлітків фахівці Полтавської обласної молодіжної громадської організації «Твій Світ».

«Ми хотіли познайомити підлітків з поняттям та сутністю громадської активності, для цього використали різноманітні інструменти неформальної освіти», - говорить фасилітатор програми Олександр Чепур.

Захід приурочили до Дня захисника вітчизни та Дня українського козацтва. Про ці визначні дати та мету заходу розповіла працівник бібліотеки,  а ведучий зустрічі розповів про програму «Активні громадяни». Учасники переглянули відео ролик про приклади успішних проектів, які реалізували активні громадяни з інших міст України.  На наступному етапі, учні  з зацікавленістю вивчали соціальні права, вчилися приймати рішення, та моделювати майбутнє своєї країни та громади.

Активісти говорять, що це не перший захід для дітей переселенців. В рамках проекту провели екскурсію та неформальні зустрічі з молоддю, нещодавно відбувалась мистецька майстерня.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В Гребінці відбулося навчання для внутрішньо переміщених осіб з основ самодопомоги

Подібні заходи допомагають  популяризувати  розвиваючі  інтелектуальні настільні ігри серед молоді, формувати критичне і креативне мислення через ігрову діяльність для підлітків з числа ВПО та приймаючої громади.

Створювати  умови для комунікації між підлітками, популяризувати кращі практики неформальної освіти та підвищувати рівень заохочення учасників до подальшої діяльності у проектах соціальної дії планують і надалі.
Проект здійснюється за підтримки Британської ради в Україні в рамках програми «Активні громадяни».

Підписуйтесь на наші оновлення у Facebook, та Twitter: всі найважливіші події Гребінківщини, і не тільки, в одному місці.

 

В Гадячі використовують ігрові техніки для роботи з підлітками

 

В Гадячі використовують ігрові техніки для роботи з підлітками

 

В Гадячі використовують ігрові техніки для роботи з підлітками

 

В Гадячі використовують ігрові техніки для роботи з підлітками

 

В Гадячі використовують ігрові техніки для роботи з підлітками

 

В Гадячі використовують ігрові техніки для роботи з підлітками



Схожі матеріали:
👁 1326
Категорія: Полтавщина
Теги: Твій Світ, Олександр Чепур, Британська Рада




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Хвору на сказ собаку виявили на території Кобеляцької тер... Хвору на сказ собаку виявили на території Кобеляцької тер...
На Полтавщині підбили підсумки Всеукраїнського тижня безп... На Полтавщині підбили підсумки Всеукраїнського тижня безп...
У Полтаві відкрили найбільший в області Молодіжний Хаб У Полтаві відкрили найбільший в області Молодіжний Хаб
На Полтавщині провели І всеукраїнський фестиваль-конкурс ... На Полтавщині провели І всеукраїнський фестиваль-конкурс ...
На Полтавщині виявлене тіло жінки з ознаками насильницько... На Полтавщині виявлене тіло жінки з ознаками насильницько...
На Полтавщині п'ятеро зловмисників незаконно вирубували д... На Полтавщині п'ятеро зловмисників незаконно вирубували д...

НАЙБІЛЬШ ЧИТАЄМІ