На Кіровоградщині у чоловіка вилучили майже сотню рослин коноплі

Серпень 21, 2017 | Новини | Переглядів: 1424 | Коментарі: 0

Протиправні дії мешканця одного з сіл Вільшанського району поліцейські викрили в рамках оперативно-профілактичних заходів під умовною назвою «Мак».

«Під час відпрацювання населеного пункту дільничний офіцер поліції отримав інформацію про те, що 43-річний місцевий житель на присадибній ділянці свого домоволодіння вирощує рослини, ззовні схожі на коноплю.

За цим фактом було розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 310 (посів або вирощування снотворного маку чи конопель) Кримінального кодексу України.

Згідно ухвали районного суду працівники поліції провели санкціонований обшук в обійсті громадянина. У результаті виявили та вилучили 99 кущів, схожих на коноплю. Вилучені рослини направили для проведення судової експертизи, згідно висновку якої вони містять наркотичні засоби та психотропні речовини», - розповів т.в.о. начальника Вільшанського відділення поліції Олег Клименко.

Як пояснив господар домоволодіння, нарковмісні рослини він вирощував для власних потреб.

У даний час за вказаним кримінальним провадженням проводиться досудове розслідування. Санкцією статті передбачено покарання – обмеження волі на строк до трьох років.

За матеріалами Вільшанського відділення Голованівського відділу поліції Кіровоградської області
 


ДО УВАГИ ВОДІЇВ: АВТОЦИВІЛКА ОНЛАЙН за 5 хвилин посилання


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool