На Кіровоградщині поліцейські продовжують оперативно-профілактичну операцію «Мігрант»

Серпень 11, 2017 | Новини | Переглядів: 1329 | Коментарі: 0

Лише за останні два дні відпрацювання правоохоронцями спільно з працівниками Державної міграційної служби складено матеріали відносно 21 нелегали, розпочато 1 кримінальне провадження.

Загалом, з початку серпня, в рамках оперативно-профілактичної операції «Мігрант» спільно з Державною міграційною службою області складено 23 протоколи за ст.203 Кодексу України про адміністративні правопорушення «Порушення іноземцями та особами без громадянства правил перебування в Україні і транзитного проїзду через територію України». Відносно трьох прийнято рішення про примусове повернення за межі України. Працівниками поліції також складено 5 протоколів відносно іноземних громадян за скоєння ними інших адміністративних правопорушень.

Крім того, у ході відпрацювання, поліцейські викрили трьох громадян у скоєнні на території Кіровоградської області кримінальних правопорушень: йдеться про угон транспортного засобу, що належав мешканцю Добровеличківського району та 2 факти підроблення документів.

На теперішній час профілактичні заходи на території області продовжується. Тому громадян, які володіють інформацією про іноземців, що проживають в Україні, не маючи на те законних підстав, вчиняють правопорушення або розшукуються правоохоронними органами інших країн, просимо негайно повідомляти про такі факти до поліції за номером «102».
 


ДО УВАГИ ВОДІЇВ: АВТОЦИВІЛКА ОНЛАЙН за 5 хвилин посилання


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool