До патрульної поліції у Кропивницькому набирають нових працівників

Червень 12, 2017 | Новини | Переглядів: 955 | Коментарі: 0

Про умови вступу до лав патрульної поліції розповів сьогодні, 12 червня, на брифінгу начальник Управління патрульної поліції Кропивницького Антон Цюцюра, заступник начальника ГУ НП в Кіровоградській області Дмитро Ткачонок та начальник кадрового забезпечення ГУ НП в Кіровоградській області Андрій Човпан.

Щоб потрапити до лав поліцейських, кандидат повинен подати анкету не пізніше ніж до 1 липня, пройти перевірку загального рівня знань та фізичної витримки (біг на 100 і 1000 метрів, підтягування для чоловіків та віджимання для жінок), пройти медогляд та ряд спеціальних тестів. Після чого майбутнього кандидата чекає співбесіда, теоретичне та практичне навчання, а після складання іспиту відповідальна та перспективна робота.

«Ми плануємо набрати 94 кандидати на посаду інспектора патрульної поліції. Робота – динамічна, цікава, але часом – не легка, про це також слід пам’ятати. Головне – мати бажання допомагати людям. Ті ж, хто успішно пройде конкурсний відбір, вийдуть на вулиці до кінця жовтня», - наголосив Антон Цюцюра.

Для складання анкети кандидат повинен мати при собі паспорт, ідентифікаційний код та посвідчення водія, або ж бажання його отримати до закінчення етапу навчання.
Приймальна комісія працюватиме з 12 червня до 1 липня з 9:00 до 18:00, крім вихідних та святкових днів за адресою: м. Кропивницький вул. Юрія Бутусова, 22Б.

Нові поліцейські отримають стабільну роботу, гідну зарплатню, перспективу кар’єрного росту в принципово новій системі охорони правопорядку.

Заповнити анкету можна на сайті Департаменту патрульної поліції patrol.police.gov.ua
Довідкову інформацію можна отримати за телефоном 044 390 65 00


ДО УВАГИ ВОДІЇВ: АВТОЦИВІЛКА ОНЛАЙН за 5 хвилин посилання


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool