Орхан Агабейлі може стати переможцем Всесвітнього конкурсу

Червень 08, 2017 | Новини шоу бізнесу | Переглядів: 1641 | Коментарі: 0

Перкуссіоніст Орхан Агабейлі першим серед музикантів з України бере участь у конкурсі Golden Cajon Awards 2017 ( у перекладі - “Золотий Кахон” ).

Творчість Орхана знайома багатьом поціновувачам шоу-бiзнесу, адже він є ритмічним ядром багатьох команд зірок українськоï естради, зокрема Ірини Білик , Мачете, Злата Огнєвіч, Манекен, Marinita, Gypsy Lyre та iншi. До того ж музикант має власну школу перкуссiонiстiв.

Досягнувши виконавської майстерності на рідкісному для нашої країни музичному інструменті – кахоні, Орхан вперше вирішив прийняти участь у боротьбі за першість серед музикантів у щорічному конкурсі, що проводиться німецькою компанією, аби привезти головну нагороду - “Золотий Кахон”. До того ж музикант підкреслює : “Музика – це те, чим я хочу і буду займатися все життя,тому що був випадок, коли перестав приділяти час музиці і зрозумів, що без неї не уявляю свого життя. Бажаю, аби в Україні знали, що напрямок перкусії розвивається, та є люди, які грають на кахоні. Всі звикли, що ударні – це барабани і все, але ж є ще інші цікаві інструменти”,- наголосив Орхан, додаючи, - Я бажаю перемоги, тому що такого в історії України ще не було , не один перкусіоніст ще не привозив “Золотий кахон”. Дана нагорода - як Оскар у кіношників, дана нагорода є найвищою серед кахоністів з усього світу”.

Цьогоріч на конкурс свої роботи прислали близько 150 музикантів з абсолютно різних куточків світу. Наразі триває голосування за фаворитів. Так склалося, що Орхана додали до списку учасників останнім, тому йому потрібна найактивніша підтримка кожного з нас. Віддати свій голос можливо зайшовши на сторінку конкурсу за цим посиланням

Голосування закінчується о 23:59:59 CET (UTC + 1) 18 червня. Переможця визначать на основі всіх окремих голосів. Оголошення володаря “Золотого Кахону” назвуть вже 19 червня. Тож поспішаймо підтримати українця, який може принести Всесвітню популярність нашій державі.


ДО УВАГИ ВОДІЇВ: АВТОЦИВІЛКА ОНЛАЙН за 5 хвилин посилання


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool