На Кіровоградщині неповнолітні обікрали домоволодіння пенсіонерки

Травень 18, 2017 | Новини | Переглядів: 949 | Коментарі: 0

Юнаки скористалися тим, що 79-річна бабуся мешкала сама, та викрали з господарської будівлі метал. Потім «здобич» заховали у посадці, де чуже майно і виявили правоохоронці.

До Новгородківського відділення поліції надійшло повідомлення жителя одного з населених пунктів про крадіжку з домоволодіння родички речей, що належать йому.

У результаті вжитих заходів поліцейські викрили у злочині двох неповнолітніх односельців потерпілої, 14 та 17 років. Уночі товариші «навідалися» до подвір’я жінки, де з сараю викрали метал. Скористатися чужим майном особам завадили працівники поліції. Викрадене було вилучено та повернуто власнику.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 3 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкцією статті передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 6 років.

Крім того, поліцейські встановили причетність хлопців до ще однієї крадіжки. У березні злодії проникли до того ж домоволодіння самотньої бабусі, забрали з собою кілька виробів із металу, продали їх, а гроші витратили на продукти харчування.

Сектор комунікації поліції Кіровоградської області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool