У Кропивницькому знову пролунав сигнал «Збір-аварія»

Травень 18, 2017 | Новини | Переглядів: 855 | Коментарі: 0

Рятувальники мають бути постійно готові до дій у разі виникнення надзвичайних ситуацій різного характеру. Задля цього в системі Державної служби з надзвичайних ситуацій регулярно проводяться тренування.

18 травня співробітники пожежно-рятувальних підрозділів Управління ДСНС в області отримали спеціальне повідомлення «Збір-аварія».

За встановленим порядком, одразу після отримання такого повідомлення кожен рятувальник повинен терміново прибути до підрозділу та бути готовими до виконання відповідних завдань.

Працівники Служби порятунку виконуючи посадові інструкції оперативно відреагували на отриманий сигнал і виконали норматив згідно встановлених часових термінів.

Враховуючи отримані результати, перевірка показала, що особовий склад підрозділів готовий до ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій і мінімізації їх наслідків для населення за будь-яких умов.

Прес-служба У ДСНС в області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool