На Кіровоградщині чоловік пістолетом погрожував дитині

Травень 18, 2017 | Новини | Переглядів: 957 | Коментарі: 0

За попередніми даними, 30-річний громадянин у розпалі гніву погрожував хлопчику, спрямувавши у його бік предмет, схожий на пістолет.

17 травня до Світловодського відділу поліції надійшло повідомлення від місцевої мешканки про пригоду, яка трапилася з її малолітнім сином.

«Як з’ясували поліцейські, діти гралися на вулиці, у результаті м’яч потрапив на клумбу сусіднього подвір’я. Власник домоволодіння, побачивши на квітнику сторонніх, розлютився та почав погрожувати хлопцю. Дитина злякалася і покликала батьків, які, в свою чергу, сповістили про подію правоохоронців.

Поліцейськими виявлено предмет, зовні схожий на стартовий пістолет "Super-P35". Як пояснив чоловік, пристрій він придбав у невідомих осіб та зберігав для самозахисту. Вилучений пістолет направлено на дослідження», - повідомив начальник Світловодського відділу поліції Андрій Гулий.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 129 Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді арешту на строк до шести місяців або обмеження волі на строк до двох років.

За матеріалами Світловодського відділу поліції Кіровоградської області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool