На Кіровоградщині двоє зловмисників скоїли угон автомобіля

Травень 04, 2017 | Новини | Переглядів: 1081 | Коментарі: 0

Одним із потерпілих від дій чоловіків став житель Добровеличківського району, який позбувся транспортного засобу.

Пересуваючись на чужому авто, поплічники вчинили ДТП на території Знам’янського району, де їх і розшукали працівники поліції. Як з’ясувалося, напередодні зловмисники скоїли ще й крадіжку в іншому населеному пункті.

До Добровеличківського відділення поліції надійшла заява від мешканця одного з сіл про те, що невідомі особи незаконно заволоділи його автомобілем ВАЗ 2101, який знаходився на подвір’ї.
Відомості за цим фактом було внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 289 (незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України.

«У ході проведення оперативно-розшукових заходів поліцейські встановили осіб, причетних до угону. Ними виявилися двоє чоловіків, 21 та 20 років, які були засудженні за аналогічні злочини та звільнились із місць позбавлення волі у поточному році. Зловмисників працівники поліції розшукали у Знам’янському районі, де вони пошкодили викрадений автомобіль, допустивши перекидання.
Крім того, напередодні особи скоїли злочин і в Маловисківському районі. В одному з населених пунктів викрали з сейфу газовий пістолет та незаконно збагатились, здобувши готівкові кошти. За словами чоловіків, спецзасіб вони планували використати для більш «серйозних» справ.
Зловмисників було затримано в порядку ст. 208 КПК України. Стосовно них обрано запобіжний захід – тримання під вартою», - розповів начальник Добровеличківського відділення поліції Юрій Яндульський.

У даний час з’ясовується причетність осіб до скоєння інших злочинів.
За вчинене чоловікам загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 5 до 8 років із конфіскацією майна або без такої.

За матеріалами Добровеличківського відділення Новоукраїнського відділу поліції Кіровоградської області


ДО УВАГИ ВОДІЇВ: АВТОЦИВІЛКА ОНЛАЙН за 5 хвилин посилання


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool