Андре Тан готує на осінь чимало новинок (ФОТО)

Травень 05, 2017 | Новини шоу бізнесу | Переглядів: 1783 | Коментарі: 0

Український модельєр та дизайнер одягу Андре Тан поділився новинами, планами та мріями.

 

 

На осінь Андре Тан готує чимало новинок: «У нас запускається дитяча лінія «Tigres by Andre Tan», це буде колекція "осінь-зима 2017-2018. До колекції увійдуть комплекти одягу для новонароджених, на хрестини, постільна білизна для немовлят. У магазинах нову продукцію можна буде побачити вже у вересні цього року».

Окрім того дизайнер розширює кордони своєї діяльності - восени він запускає парфум: «Це перший парфум українського дизайнера. Ми робимо його у Франції, в місті Грасс, де виготовляли свої парфуми Коко Шанель, Крістіан Діор. Запах не легким, він для жінок вже самодостатніх та реалізованих у житті»

Разом з тим відомий модельєр не стоїть осторонь подій, які відбуваються на сході країни: «Ми приймаємо участь в проекті «Переможці», спільно з телеканалом 1+1 та журналом Viva, ми одягаємо хлопців з АТО для фото сесій. Плюс до всього, в мережі наших магазинів "a.Tan" частину грошей він продажу одягу ми нараховуємо на виготовлення протезів для учасників АТО. Вважаю це дуже важливим!».

Поділився дизайнер і своєю творчою мрією: «У мене стільки цілей, стільки мрій , їх не злічити (сміється). Моя місія – у кожний дім по «Тану», і власне я йду до цієї мети впевненими кроками. Це моя мета на найближчі три роки».

Як бачимо, планів у Андре Тана багато і для їх успішної реалізації потрібна велика кількість натхнення: «Зараз мій позитив та натхнення – це моя донька Соня. Якщо до того, як їй виповнився рік я не розумів багато чого…діти вони завжди потребують багато уваги і т.д., то зараз я отримую від цього задоволення, тому що тато для неї найкращий чоловік і це моє натхнення на даний момент»,- наголосив творець краси та моди.

FotoInform.net  дякує Андре Тану за цікаву розмову та бажаємо здійснення усіх мрій та реалізації планів.

Андре Тан


ДО УВАГИ ВОДІЇВ: АВТОЦИВІЛКА ОНЛАЙН за 5 хвилин посилання


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool