меню

Банк Кредит Дніпро запустив новий мобільний додаток FreeBank

21 Квітня 2017

Банк Кредит Дніпро пропонує клієнтам встановлювати на смартфон новий мобільний додаток власної системи інтернет-банкінгу FreeBank. Новий сервіс розроблено на основі аналізу споживчих побажань і тому оснащено не просто великою кількістю фінансових функцій, таких як перегляд рахунків, миттєві перекази коштів із картки на картку, відкриття депозитів або погашення кредитів тощо. Користувачі мобільного FreeBank також зможуть переконатися, наскільки зручний інтуїтивний інтерфейс програми. Сервіс дозволяє здійснювати вхід у додаток за відбитком пальця (Touch ID), сканувати номери карти для переказу коштів на карту будь-якого банку, встановлювати власний аватар, давати нікнейми рахункам і картам та ін.

«Нам було важливо створити не просто багатофункціональний банківський мобільний додаток. Перш ніж запускати продукт, ми провели дослідження в частині User experience, що дозволило розробити максимально зручний, простий та інтуїтивний сервіс. Вхід у додаток можна здійснити за відбитком пальця; клієнт не плутатиметься в номерах своїх карт, давши назву кожному з них; а якщо клієнт здійснює регулярні платежі своїм родичам, то можна не просто створити шаблон такого платежу, а й встановити фото до нього, щоб надалі оперативно знаходити в галереї шаблонів одержувача, – розповів Андрій Мойсєєнко, заступник голови Правління Банку Кредит Дніпро. – Технології стають все доступнішими, і сьогодні за допомогою одного мобільного телефону кожен щодня в будь-який час доби може отримати будь-яку потрібну йому інформацію, миттєво вирішити свої повсякденні побутові або ділові питання. Бізнес, який не зможе забезпечувати своїх клієнтів продукцією, що відповідає цим характеристикам у частині інновацій, – нежиттєздатний. І ми не плануємо зупинятися на цьому релізі FreeBank, а продовжимо вдосконалювати і модернізувати систему інтернет-банкінгу надалі».

Додаток дозволяє: поповнювати мобільний телефон, контролювати операції за власними картами і рахунками, переглядати курси валют, переводити гроші, оформляти депозити, погашати кредити, обмінювати бали за програмою лояльності «Політаємо зі смаком» на оплату рахунків у кафе і ресторанах, купівлю авіаквитків, оренду авто і бронювання номерів у готелях по всьому світові.

Серед інноваційних сервісів, крім входу в додаток завдяки Touch ID і скану номера карти для миттєвих переказів: інтелектуальне відображення важливих для клієнта рахунків і карт, створення шаблонів для регулярних платежів, автоматичний підбір умов депозиту за введеними даними, визначення геолокації клієнта і побудова маршруту до найближчого відділення або банкомата.

Більш детально про функції й можливості нової програми можна дізнатися з інфографіки.

Завантажити додаток можна тут:

ОФОРМИТИ ЗАЯВКУ

* За умови його наявності