Кропивницький: керівництво Управління ДСНС в області взяло участь у засіданні Державної комісії

Квітень 14, 2017 | Новини | Переглядів: 1853 | Коментарі: 0

14 квітня в режимі відеоконференції під головуванням Віце-прем’єр-міністра України – Міністра регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України Геннадія Зубка відбулось позачергове засідання Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій щодо запобігання та протидії масовим пожежам лісів, торфовищ і сільськогосподарських угідь у літній період 2017 року.

Участь у засіданні взяли Голова ДСНС Микола Чечоткін, представники центральних органів виконавчої влади, обласних державних адміністрацій, голови регіональних комісій з ТЕБ та НС.

Кіровоградську область представили голова Кіровоградської облдержадміністрації Сергій Кузьменко та начальник Управління полковник служби цивільного захисту Віталій Миронюк.

На засіданні були присутні представники управління з питань цивільного захисту, відділу захисту населення і територій управління з питань цивільного захисту ОДА, управління СБУ в області, департаменту ЖКГ, департаменту соціального захисту, обласного управління водних ресурсів, департаменту екології та природних ресурсів ОДА, ГУ Нацполіції в області, департаменту агропромислового розвитку, військовий комісар обласного військового комісаріату, служби автомобільних доріг, управління капітального будівництва, департаменту економічного розвитку і торгівлі, департаменту охорони здоров’я, ПАТ «Кіровоградобленерго», управління освіти, науки, молоді та спорту, департаменту фінансів, ВАТ «Кіровоградгаз».

Прес-служба У ДСНС в області


 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool