За підсумками 2016 року Кіровоградщина зайняла 6 місце в регіональному рейтингу

Березень 27, 2017 | Новини | Переглядів: 943 | Коментарі: 0

Про рейтингові позиції Кіровоградської області йшлося сьогодні на апаратній нараді в ОДА.

- За результатами 2016 року Уряд та незалежні громадські організації давали оцінку роботи обласних державних адміністрацій. Проте окремі особи позитивну інформацію про область намагаються спростувати або подати її в негативному світлі, тож зауважу, що мене цікавлять не рейтингові місця, а результат роботи, - зауважив Сергій Кузьменко. – Об'єктивним показником, за яким можна оцінити результати роботи – якраз є мова цифр. Фактом залишається те, що у 2016 році фахівці Кіровоградщини, які працюють в державному секторі та економіці області приймали правильні рішення і як результат – область продемонструвала позитивні тенденції у соціально-економічному розвитку і сподіваюсь цей тренд буде продовжено і цьогоріч. Тому рухаємося вперед і працюємо на результати 2017 року.

- Всіх, кого не задовольняють рейтингові місця Кіровоградщини, закликаю приєднуватися до успішної команди і розпочинати робити конкретні речі для регіону, а не обмежуватися лише коментарями, - сказав очільник області.

Варто зазначити, що за результатами минулого року область продемонструвала позитивні тенденції у соціально-економічному розвитку, тим самим зробила серйозний ривок, піднявшись у рейтингу регіонів відразу з 21 на 6 місце. Зазначена інформація була озвучена під час п'ятого засідання Ради регіонального розвитку, що відбулося на початку минулого тижня.


ДО УВАГИ ВОДІЇВ: АВТОЦИВІЛКА ОНЛАЙН за 5 хвилин посилання


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool