Кропивницький приєднається до «Маршруту успіхів»

Лютий 15, 2017 | Новини | Переглядів: 1059 | Коментарі: 0

Кропивницький готується гостинно зустрічати учасників делегації, яка прибуває із навчальною метою для ознайомлення із організацією надання медичних послуг та паліативної допомоги в рамках національної програми обмінних візитів для посадових осіб органів місцевого самоврядування «Маршрути успіхів»

Проект «Розробка курсу на зміцнення місцевого самоврядування в Україні» (ПУЛЬС), що реалізує Асоціація міст України за підтримки USAID, триватиме у Кропивницькому 16-17 лютого 2017 року.

Відкриття навчального візиту розпочнеться 16 лютого у приміщенні міської ради (кімн. 215) об 11.00 із привітання учасників делегації від міського голови Кропивницького Андрія Райковича.

У складі делегації запланована участь Мирослава Пітцика, виконавчого директора АМУ, Василя Князевича, голови правління ГО «Українська ліга розвитку паліативної та хоспісної допомоги», Василя Лазоришинеця, директора Національного інституту серцево-судинної хірургії імені М. Амосова, Павла Ковтонюка, заступника Міністра охорони здоров’я, Костянтина Яриніча, Народного депутата України. Реєстарація учасників заходу розпочнеться із 10.30.


ДО УВАГИ ВОДІЇВ: АВТОЦИВІЛКА ОНЛАЙН за 5 хвилин посилання


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool