26 Травня,
05:00

На спортивні майданчики на території Полтавщини витратять із бюджету 6 мільйонів гривень

16 Вересня 2016 09:29   522
Як повідомили у Полтавській облраді, 14 вересня 2016 року під головуванням Миколи Бондаря та Олександра Алексюка відбулося спільне засідання постійних комісій обласної ради: з питань бюджету та управління майном; з питань молодіжної політики, спорту та туризму.

Відповідно до порядку денного, депутати розглянули хід виконання рішення першого пленарного засідання сьомої сесії обласної ради сьомого скликання від 29 квітня 2016 року "Про внесення змін до обласної Програми розвитку фізичної культури і спорту на 2012-2016 роки" в частині будівництва сучасних спортивних майданчиків зі штучним покриттям у 2016 році.

Як поінформував начальник управління у справах сім’ї, молоді та спорту облдержадміністрації Олександр Буцький, у нинішньому році заплановано збудувати вісім спортивних майданчиків із штучним покриттям: у м.Заводське Лохвицького району, с.Лазірки Оржицького району, смт.Опішня Зіньківського району, с. Жовтневе Решетилівського району, м. Кременчук, с. Драбинівка Новосанжарського району, с.Яреськи Шишацького району. Згідно з встановленими умовами, за рахунок місцевих бюджетів та позабюджетних джерел має бути підготовлена основа для штучного покриття, встановлена огорожа та забезпечено освітлення майданчика. На закупівлю штучного покриття майданчиків з обласного бюджету виділено 4 млн. 480 тис. грн.

За словами Олесандра Буцького, на сьогодні практично готові до встановлення штучного покриття майданчики у м. Заводському, селах Драбинівка та Лазірки. Підготовчі роботи на інших майданчиках знаходяться на стадії завершення.

В обговоренні питання взяли участь: перший заступник голови обласної ради Євгеній Холод, заступник голови обласної ради Анатолій Ханко, голови постійних комісій Олександр Алексюк та Микола Бондар, депутати Іван Сидоренко, Ірина Степаненко, Олег Кірпосенко, Роман Товстий, Іван Близнюк, Андрій Сімонов, Віктор Щуров та інші.

Йшлося про необхідність збільшення витрат на будівництво сучасних спортивних майданчиків зі штучним покриттям, забезпечення участі населення у занятті фізичною культурою і спортом, розв’язання проблемних питань розвитку спортивної інфраструктури.

Наразі комісії рекомендували облдержадміністрації розглянути питання про виділення з обласного бюджету кошти у сумі 6 млн. грн. на збільшення обсягу витрат на будівництво спортивних і дитячих майданчиків за умови співфінансування з місцевих бюджетів.

Також було ухвалено рішення про перевірку стану готовності майданчиків депутатами обласної ради – членами постійних комісій обласної ради: з питань бюджету та управління майном; з питань молодіжної політики, спорту та туризму.

Полтавська обласна рада
Рекомендуем почитать
15 Грудня 16:00,   1685
У Полтавській області за добу зареєстровано 98 повідомлень стосовно злочинних посягань.
15 Грудня 15:07,   1010
У залі засідань райдержадміністрації відбулося засідання районної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій. Головував перший заступник голови районно ...
15 Грудня 14:41,   845
На позачерговому засіданні виконавчий комітет розглянув питання, що стосувалося отримання пільгового кредиту на придбання квартири для учасника АТО.
15 Грудня 08:42,   911
Аналіз перебігу виборчої кампанії у Мачухівській громаді провела Громадянська мережа ОПОРА.
14 Грудня 16:53,   698
Кременчуцьку міську раду відвідали учні 9-х класів КНВК №5 імені Т.Г. Шевченка, які беруть участь у проекті в рамках навчального закладу «Разом до успіху». ...
14 Грудня 16:00,   688
У Полтавській області за добу зареєстровано 88 повідомлень стосовно злочинних посягань.
14 Грудня 15:15,   768
У Кременчуці в районі залізничного вокзалу встановлено новий сучасний пункт обігріву, виготовлений ТОВ «Інструментальний завод», дочірнім підприємством ПАТ «Крюкі ...
14 Грудня 11:33,   681
У Кременчуці розглядають можливість надання нової послуги виховання дитини.
14 Грудня 10:40,   831
Голова райдержадміністрації Олексій Матюшенко провів важливу зустріч із із заступником командувача Сухопутних військ України по тиловому забезпеченню. ...
Все новости раздела →
разместить рекламу
разместить рекламу
разместить рекламу

Використання матеріалів сайту дозволяється за умови обов'язкового вказівки активного, не закритого для індексації пошуковими системами, не скриптового гіперпосилання на сайт Полтава-Інфо - Poltava.Info, для друкованих видань - з формулюванням "за матеріалами сайту Poltava.Info".

Увага! Копіювання інформації із розділів Афіша Полтави, Заклади HoReCa, Здоров'я та краса, Каталог підприємств заборонене у будь-якому вигляді!

Адміністрація сайту Полтава-Інфо не завжди поділяє думку авторів статей і не несе відповідальності за зміст інформації, яка розміщується відвідувачами ресурсу.

© 2004-2024 "Полтава-Інфо" інформаційний сайт
Про нас
|
Розміщення реклами
|
Контакти
|
Зворотній зв'язок