На Кіровоградщині раніше судимий чоловік відкрито пограбував жінку

Вересень 15, 2016 | Новини | Переглядів: 921 | Коментарі: 0

За попередніми даними, 38-річний раніше судимий чоловік, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, ударив знайому в обличчя та відкрито заволодів її мобільним телефоном.

«Правоохоронці з’ясували, що потерпіла разом із товаришем прогулювалася ввечері. Оскільки чоловік був напідпитку, то постійно губив свій телефон.Дівчина з дозволу знайомого взяла потримати у себе засіб зв’язку, а потім повернула. Через деякий час вони посварилися і розійшлися по домівках. Втім, у під’їзді будинку знайомий перестрів дівчину, почав звинувачувати в крадіжці телефону та відібрав її мобільний», - повідомив начальник Світловодського відділу поліції Андрій Гулий.

Про це FOTOINFORM.NET повідомив сектор комунікації поліції Кіровоградської області

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 186 (грабіж) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу, громадських чи виправних робіт, арешту на строк до шести місяців чи до чотирьох років позбавлення волі.


 


ДО УВАГИ ВОДІЇВ: АВТОЦИВІЛКА ОНЛАЙН за 5 хвилин посилання


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool