«Щасливий пес» буде регулювати чисельність тварин-безхатченків у Кропивницькому

Вересень 15, 2016 | Новини | Переглядів: 1473 | Коментарі: 0

Представники громадської організації «Щасливий пес» допомагатимуть у Кропивницькому з регулюванням чисельності безпритульних собак.

Про це FOTOINFORM.NET  повідомили у прес-службі Кіровоградської міської ради

Роботу зі стерилізації тварин волонтери проводять вже кілька років поспіль. Лише зараз у них під опікою – з чотири десятки собак. Проте спеціалізованого приміщення для перетримки чотирилапих після стерилізації у волонтерів ніколи не було. Нині ж вони отримали в оренду кілька споруд, по вулиці Ливарній - це між селищем Новим та Кропивницьким.

- Ми запропонували це приміщення волонтерам, і вони погодились взяти його в роботу, – прокоментував ситуацію помічник міського голови Андрій Лейбенко - Воно зручне для волонтерів – бо знаходиться за межами населених пунктів, а це значить, що собаки, які тут перетримуватимуться, не заважатимуть людям. Це важливий внесок у регулювання чисельності безпритульних собак, адже й на «Гарячу лінію» міського голови постійно надходять скарги на велику кількість тварин - безхатченків, та прохання вирішити цю проблему.

За користування спорудами волонтери «Щасливого пса» сплачуватимуть по гривні на рік – так вирішили члени виконавчого комітету. Після того, як приміщення доведуть до ладу, волонтери почнуть перевозити сюди безпритульних чотирилапих, та стерилізувати їх.

- Наша організація існує багато років. Ми стерилізуємо собак, але приміщення для цієї роботи в нас ніколи не було, перебивались у себе, в знайомих, бо цим питанням ніхто не займався. Ми багато разів зверталися до влади у минулих роках, але вирішення питання – не було. Цього року ми отримали позитивну відповідь від влади, і дуже вдячні міському голові міста Андрію Райковичу, виконавчому комітету міської ради, помічнику міського голови Андрію Лейбенку, за те, що вони не лишились байдужими, і допомогли нам отримати приміщення, де ми зможемо працювати.

Нині волонтери звернуться до спонсорів, які б допомогли відновити приміщення. Сподіваються цю роботу виконати до кінця року, аби якнайшвидше взятись за стерилізацію безпритульних собак.
 


ДО УВАГИ ВОДІЇВ: АВТОЦИВІЛКА ОНЛАЙН за 5 хвилин посилання


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool