Літо закінчується, кому ж потрібна розмітка на зиму,- Андрій Райкович

Липень 11, 2016 | Новини | Переглядів: 1045 | Коментарі: 0

Нанесення розмітки дорожнього покриття у Кіровограді має впроваджуватися набагато активніше в обласнму центрі. На цьому наголосив міський голова Андрій Райкович під наради з керівниками виконавчих органів міської ради сьогодні, 11 липня.

Очільник міста зробив зауваження начальнику головного управління житлово – комунального господарства щодо низьких темпів нанесення на вулицях міста пішоходних переходів, меж смуг руху, місць паркування тощо.
- Щодня до міської влади звертаються мешканці міста з обгрунтованими претензіями і проханням нанести дорожню розмітку, бо це пиття безпеки громадян, - наголосив Андрій Райкович. – Діяльність комунальних підприємств сьогодні нагадує ложку дьогтю у бочці меду. При високій активності виконання ремонтів дорожнього покриття – розмітка не насоться зовсім. Проаналізуйте ситуацію, оперативно приймайте рішення. Якщо не можна відновити механізми насення ліній розмітки – звертайтеся по допомогу до облавтодору, чи залучайте техніку з інших областей. Літо закінчується, кому ж потрібна розмітка на зиму?
Міський голова звернуву увагу, що нинішнього року вперше в Кіровограді була випробувана пластикова розмітка, вона набагато якісніша, але можливосьтей її нанесення по всіх проїжджих частинах у Кіровограді поки що немає можливості. Для цього потрібна ідеальна якість асфальтового покриття. Із завершення капітальних ремонтів на вулицях Кіровограда географія розширення пластикової розмітки буде розширюватися.


ДО УВАГИ ВОДІЇВ: АВТОЦИВІЛКА ОНЛАЙН за 5 хвилин посилання


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool