02 Червня,
11:48

Нардеп Каплін зареєстрував проект постанови ВР про перейменування Горішніх Плавнів на Святомиколаївськ

05 Липня 2016 14:37   714
Народний депутат Сергій Каплін зареєстрував проект постанови “Про внесення змін до Постанови Верховної Ради від 19.05.2016р. «Про перейменування окремих населених пунктів та районів» (щодо перейменування міста Комсомольськ Полтавської області)”. Парламентар пропонує колегам врахувати рішення мешканців міста на громадських слуханнях і назвати його Святомиколаївськом.

«Мешканці не хочуть жити в Горішніх Плавнях і насильницьке перейменування робить ставлення до цієї назви ще більш негативним. Громада зібрала слухання і визначилась із новим іменем міста, яке влаштовує більшість населення - Святомиколаївськ. Це цілком декомунізований варіант і я впевнений, що Парламент не має тут піти проти волі людей. Сподіваюсь колеги підтримають і не будуть вирішувати за мешканців. Їм там жити – їм і вирішувати!», - заявив Каплін.

08 червня 2016 року міська рада провела повторні громадські слухання на яких 70% учасників проголосували за перейменування міста Комсомольськ на місто Святомиколаївськ. Назву обрали на честь Свято-Миколаївського собору, який зараз є духовним центром міста. Свого часу одноіменний храм був зруйнований під час будівництва Полтавського ГОКу.
Сергій Каплін
Рекомендуем почитать
15 Грудня 16:00,   1689
У Полтавській області за добу зареєстровано 98 повідомлень стосовно злочинних посягань.
15 Грудня 15:07,   1010
У залі засідань райдержадміністрації відбулося засідання районної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій. Головував перший заступник голови районно ...
15 Грудня 14:41,   846
На позачерговому засіданні виконавчий комітет розглянув питання, що стосувалося отримання пільгового кредиту на придбання квартири для учасника АТО.
15 Грудня 08:42,   912
Аналіз перебігу виборчої кампанії у Мачухівській громаді провела Громадянська мережа ОПОРА.
14 Грудня 16:53,   699
Кременчуцьку міську раду відвідали учні 9-х класів КНВК №5 імені Т.Г. Шевченка, які беруть участь у проекті в рамках навчального закладу «Разом до успіху». ...
14 Грудня 16:00,   689
У Полтавській області за добу зареєстровано 88 повідомлень стосовно злочинних посягань.
14 Грудня 15:15,   769
У Кременчуці в районі залізничного вокзалу встановлено новий сучасний пункт обігріву, виготовлений ТОВ «Інструментальний завод», дочірнім підприємством ПАТ «Крюкі ...
14 Грудня 11:33,   683
У Кременчуці розглядають можливість надання нової послуги виховання дитини.
14 Грудня 10:40,   831
Голова райдержадміністрації Олексій Матюшенко провів важливу зустріч із із заступником командувача Сухопутних військ України по тиловому забезпеченню. ...
Все новости раздела →
разместить рекламу
разместить рекламу
разместить рекламу

Використання матеріалів сайту дозволяється за умови обов'язкового вказівки активного, не закритого для індексації пошуковими системами, не скриптового гіперпосилання на сайт Полтава-Інфо - Poltava.Info, для друкованих видань - з формулюванням "за матеріалами сайту Poltava.Info".

Увага! Копіювання інформації із розділів Афіша Полтави, Заклади HoReCa, Здоров'я та краса, Каталог підприємств заборонене у будь-якому вигляді!

Адміністрація сайту Полтава-Інфо не завжди поділяє думку авторів статей і не несе відповідальності за зміст інформації, яка розміщується відвідувачами ресурсу.

© 2004-2024 "Полтава-Інфо" інформаційний сайт
Про нас
|
Розміщення реклами
|
Контакти
|
Зворотній зв'язок