19 Травня,
00:44

Російська Федерація видала жителя Полтавщини, який підозрюється у зґвалтуванні та вбивстві 21-річної дівчини

26 Травня 2016 21:09   508
До Полтавської установи виконання покарань № 23 управління Державної пенітенціарної служби України в області 24 травня було доставлено жителя Чутівського району, який понад рік переховувався від органів слідства в Російській Федерації, повідомила начальник відділу ювенальної юстиції прокуратури області Галина Скотаренко.

"Цього ж дня йому повідомили про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених п.10 ч.2 ст. 115 (умисне вбивство, поєднане із зґвалтуванням) та ч. 4 ст. 152 (зґвалтування, що спричинило особливо тяжкі наслідки) КК України", - сказала прокурор.

Також за клопотанням слідчого СУ ГУ НП в Полтавській області, погодженого з процесуальним прокурором, Октябрським районним судом Полтави хлопцю обрано запобіжний захід – тримання під вартою.

Нагадаємо, у лютому 2016 року Генеральна прокуратура Російської Федерації задовольнила запит Генеральної прокуратури України про видачу (екстрадицію) жителя Чутівського району для притягнення його до кримінальної відповідальності. Прокуратурі Полтавщини було доручено організувати етапування хлопця із Рязанської області. Зазначена особа підозрюється у зґвалтуванні та вбивстві 21-річної дівчини.

Прокуратура Полтавської області
Рекомендуем почитать
15 Грудня 16:38,   1679
У жителя одного із сіл району поліцейськими виявлено й вилучено згортки з подрібненими висушеними рослинами, схожими на коноплі.
12 Грудня 15:17,   1896
Близько доби знадобилось працівникам відділення поліції № 1 Полтави, щоб встановити особу чоловіка, який до смерті побив п’ятдесятивосьмирічного знайомого в одному із закинут ...
11 Грудня 13:23,   1108
Ввечері надійшло повідомлення, що у Лубнах зловмисник напав на будинок, поранивши товариша господаря ножем, але не вирвався з рук потерпілих.
07 Грудня 12:35,   810
До Гребінківського відділу поліції звернувся 45-річний мешканець одного із сіл району.
07 Грудня 08:44,   1102
З письмовою заявою до Гадяцької поліції звернувся місцевий двадцятирічний житель, який поінформував, що під час відпочинку в одному з кафе міста, з його власної куртки, невідомим в ...
06 Грудня 13:27,   953
Повідомлення про пограбування надійшло до поліції від 36-річної мешканки Лубен.
06 Грудня 11:31,   856
До Гадяцького відділу поліції звернувся 70-річний житель одного із сіл району, який повідомив, що вночі невідома особа проникла до його сарайного приміщення та скоїла крадіжку вело ...
05 Грудня 16:57,   1497
Біля села Щербаки Кременчуцького району на річці Псел рейдова група водної поліції й інспектори відділу рибоохоронного патруля викрили факт незаконного рибного промислу. ...
05 Грудня 14:41,   1344
Повідомлення про пограбування надійшло до чергової частини Оржицького відділення поліції від жительки села Онішки Оржицького району.
05 Грудня 09:39,   1150
Співробітниками кіберполіції разом зі слідчими облполіції та прокуратурою області викрито та затримано групу шахраїв, які, використовуючи телефони та електронно-обчислювальну техні ...
Все новости раздела →
разместить рекламу
разместить рекламу
разместить рекламу

Використання матеріалів сайту дозволяється за умови обов'язкового вказівки активного, не закритого для індексації пошуковими системами, не скриптового гіперпосилання на сайт Полтава-Інфо - Poltava.Info, для друкованих видань - з формулюванням "за матеріалами сайту Poltava.Info".

Увага! Копіювання інформації із розділів Афіша Полтави, Заклади HoReCa, Здоров'я та краса, Каталог підприємств заборонене у будь-якому вигляді!

Адміністрація сайту Полтава-Інфо не завжди поділяє думку авторів статей і не несе відповідальності за зміст інформації, яка розміщується відвідувачами ресурсу.

© 2004-2024 "Полтава-Інфо" інформаційний сайт
Про нас
|
Розміщення реклами
|
Контакти
|
Зворотній зв'язок