24 Травня,
06:40

Прогресивних молодих полтавців запрошують на форум "Сталий розвиток – запорука майбутнього"

16 Травня 2016 15:11   668
Міжрегіональний молодіжний форум «Сталий розвиток – запорука майбутнього» пройде 3-5 червня 2016 року в позаміському дитячому закладі оздоровлення та відпочинку «Зоряний», розташованому в селі Потоки Кременчуцького району. Захід планує зібрати найбільш прогресивну молодь з усіх куточків України. У цьому році в роботі форуму візьмуть участь 230 чоловік.

Питання, що ставляться перед учасниками форуму, це розгляд та опрацювання 7 із 17 глобальних цілей сталого розвитку. Глобальні Цілі несуть в собі конкретні завдання для досягнення сталого розвитку.

25 вересня 2015 року 193 держави-члени Організації Об’єднаних Націй прийняли нову глобальну програму сталого розвитку та ліквідації бідності до 2030 року на Саміті зі сталого розвитку. В основі нового Порядку денного 17 глобальних цілей, які спрямовані не тільки на подолання причин бідності, стимулювання економічного зростання і процвітання, а також на підвищення якості охорони здоров’я, освіти та соціального захисту, при умові більш раціонального користування природними ресурсами та збереження екосистем.

Головна мета Форуму – надати можливість молоді брати активну участь у житті власної країни та змінювати її на краще.

Результатом проведення Форуму має стати напрацьований план дій кожного учасника для досягнення глобальний цілей сталого розвитку в умах викликів сьогодення. Зміни починаються з кожного з нас. Справді. Кожна людина на землі, навіть найбайдужіча, найледачіша людина серед нас, є частиною рішення. На щастя, існують деякі супер легкі речі, які ми можемо робити кожного дня. І якщо ми всі їх робитимемо – то це матиме величезне значення.

Протягом трьох днів молодіжні лідери зможуть змістовно та продуктивно попрацювати в шістьох комітетах, взяти участь у дискусіях та майстер-класах, обговорити проблеми та інші актуальні питання сьогодення, обмінятися досвідом. Крім того, заплановано проведення вуличної Ярмарки громадських організацій та ініціативних груп, у рамках якої пройде презентація роботи громадських об’єднань. Планується, що саме ця частина заходу стане платформою для обміну найкращими ініціативами та проектами між учасниками Форуму. Організаторами заплановані цікаві майстер-класи та спортивно-розважальні заходи.

Організатори форуму: управління у справах сім’ї, дітей та молоді виконавчого комітету Кременчуцької міської ради, Молодіжний Парламент Кременчука, Кременчуцький міський комітет молодіжних організацій, Кременчуцький міський центр соціальних служб для сім`ї, дітей та молоді за фінансової підтримки Фонду Народонаселення ООН в Україні.

Тематика роботи комітетів Міжрегіонального молодіжного форуму «Сталий розвиток – запорука майбутнього» обрана відповідно до глобальних цілей:
  • «Ні бідності». Покінчити з бідністю в усіх її формах в усьому світі.
  • «Гарне здоров’я». Забезпечити здоровий спосіб життя і сприяти добробуту для всіх в будь-якому віці.
  • «Якісна освіта». Забезпечити всеохоплюючу і справедливу якісну освіту і заохочувати можливості навчання протягом усього життя для всіх.
  • «Гендерна рівність». Домогтися гендерної рівності та розширити права і можливості всіх жінок і дівчаток.
  • «Гідна праця та економічне зростання». Сприяти неухильному, всеохоплюючому та сталому економічному зростанню, повній і продуктивній зайнятості та гідній праці для всіх.
  • «Сталий розвиток міст та спільнот». Зробити міста і населені пункти відкритими, безпечними, життєздатними і стійкими.
  • «Мир та справедливість». Сприяти створенню мирних і вільних від соціальних бар'єрів суспільств в інтересах сталого розвитку, забезпечувати доступ до правосуддя для всіх і створювати ефективні, підзвітні і засновані на широкій участі установи на всіх рівнях.
До участі в заході запрошуються активісти учнівського та студентського самоврядування, лідери громадських організацій та ініціативних груп, активісти з числа вимушених переселенців із Луганської та Донецької областей. Молоді люди, які мають бажання змінювати Україну на краще та здатні запропонувати чіткий план дій для цього!

Учасники форуму забезпечуються послугами з проживання та харчування, роздатковим матеріалом та брендованою футболкою. Оплата проїзду до Кременчука та у зворотному напрямку – за рахунок учасника.

Участь у Міжрегіональному молодіжному форумі можна взяти:
- у якості активного учасника, для цього необхідно заповнити відповідну аплікаційну форму до 20 травня 2016 року;
- у якості модератора/експерта, для цього необхідно заповнити форму «Анкета модератора» до 15 травня 2016 року;
- у якості учасника Ярмарки необхідно заповнити аплікаційну форму «Ярмарка громадських організацій та ініціативних груп». Таким чином, ви можете взяти участь у вуличному Ярмарку громадських організацій та презентувати свою організацію. Інформація про Вашу організацію увійде по посібника, який буде розповсюджений серед учасників заходу. Заявки потрібно подати до 15 травня 2016 року.

Увага! Усі форми заявок приймаються на електронну пошту: mmf_2016@ukr.net.

Результати відбору учасників Міжрегіонального молодіжного форуму «Сталий розвиток – запорука майбутнього» стануть відомі 25 травня 2016 року, кожного учасника буде повідомлено особисто та список учасників буде опубліковано на сайті www.molod.org.ua.

Контакти:
Сайт:
www.molod.org.ua
Соціальні мережі: http://vk.com/mmf__2016
Контактні особи:
Світлана Пищита – голова Кременчуцького міського комітету молодіжних організацій, моб. 067-496-19-08.
Юлія Суперека, відповідальна за роботу з учасниками Форуму, тел.(05366)3-51-06,
факс (0536)74-17-01,068-781-27-45, роб.моб.(068)890-49-60.
Організатори Міжрегіонального молодіжного форуму
  
Рекомендуем почитать
23 Січня 11:08,   1330
Размещение рекламных материалов на щитах – один из наиболее востребованных видов продвижения любых продуктов, ориентированных на массовую аудиторию. ...
15 Грудня 13:06,   1064
Учні НВК: СЗШ І-ІІІ ст.- гімназії міста Гайсин взяли участь у інформаційній інтерактивній зустрічі.
15 Грудня 11:22,   1117
24 грудня у Полтаві відбудеться перший етап благодійного ярмарку у підтримку онкохворих дітей «Чужих дітей не буває».
15 Грудня 09:40,   720
Працівники КП «Благоустрій Кременчука», як-то кажуть не покладаючи рук, готують головну новорічну ялинку Кременчука до урочистого відкриття. ...
15 Грудня 07:45,   690
П’ятнадцятого грудня на Полтавщині, за повідомленнями Укргідрометцентру, очікується хмарна погода. Місцями – дощитиме.
14 Грудня 14:24,   681
З 13 по 16 грудня волонтери благодійної акції «Святий Миколай – дітям» збиратимуть подарунки для маленьких кременчужан, які опинилися в складних життєвих обставин ...
14 Грудня 13:29,   631
У наш час гостро стоїть питання покращити, урізноманітнити, зробити більш цікавим життя такої категорії людей, як людей поважного віку.
14 Грудня 07:45,   665
Чотирнадцятого грудня на Полтавщині, за повідомленнями Укргідрометцентру, очікується сильний туман, ближче до вечора – буде сильна хмарність.
13 Грудня 12:24,   784
Кожен кременчужанин може долучитись до загальної доброї справи буквально у два кроки: 1. Заходиш у один з магазинів, які долучились до акції. 2. Купуєш подарунок для діток та перед ...
13 Грудня 10:30,   633
Дітей, які опинилися в складних життєвих обставинах й тих, що мають особливі потреби у день Святого Миколая привітають у Миргороді.
Все новости раздела →
разместить рекламу
разместить рекламу
разместить рекламу

Використання матеріалів сайту дозволяється за умови обов'язкового вказівки активного, не закритого для індексації пошуковими системами, не скриптового гіперпосилання на сайт Полтава-Інфо - Poltava.Info, для друкованих видань - з формулюванням "за матеріалами сайту Poltava.Info".

Увага! Копіювання інформації із розділів Афіша Полтави, Заклади HoReCa, Здоров'я та краса, Каталог підприємств заборонене у будь-якому вигляді!

Адміністрація сайту Полтава-Інфо не завжди поділяє думку авторів статей і не несе відповідальності за зміст інформації, яка розміщується відвідувачами ресурсу.

© 2004-2024 "Полтава-Інфо" інформаційний сайт
Про нас
|
Розміщення реклами
|
Контакти
|
Зворотній зв'язок