«Pickup»: нова програма on-line кредитів у «Фокстрот»

У травні через брокерську мережу «Фінансовий Брокер» ритейлер запустив нову послугу «Pickup» і пропонує покупцям більш зручні умови оформлення споживчих кредитів

Інтернет-програма кредитування за допомоги кредитних експертів «Фінансового Брокера» реалізується через сайт foxtrot.com.ua. Алгоритм послуги «Pickup» простий: відповідно до умов програми, клієнт замовляє кредит через call-центр, приходить до магазину вже з готовим рішенням від банка-партнера, оформлює документи в кредитній зоні у експерта «Фінансового Брокера» та одразу забирає товар з «Фокстроту».

У компанії говорять, що на процес оформлення кредиту покупець витратить не більше15 хвилин часу, адже заявка, заповнена завчасно у режимі он-лайн, на момент спілкування покупця із експертом «Фінброкера» вже буде розглянута одночасно декілька банками-партнерами – «Альфа Банком», OTП-банком та ФК «КредитМаркет». Консультацію під час оформлення кредиту забезпечать більш 200 кредитних експертів «Фінансового Брокера» в 163 магазинах популярного ритейлера «Фокстрот». 


Висока результативність та швидкість онлайн процесу кредитування – основні переваги програми «Pickup», відзначають у «Фінансовому Брокері».

– Очікуємо, що «Pickup» стане популярною послугою, адже на те є три об’єктивні причини: ринок кредитування в Україні пожвавився, «Фокстрот» як лідер ринку має високий рівень лояльності покупців та трафіку on-line та off-line клієнтів, а кредитні експерти «Фінансового Брокера» та банки-партнери готові надати якісні послуги, – говорить Тетяна Віканова, виконавчий директор брокерської мережі «Фінансовий Брокер».

- Програма «Pickup» гармонійно інтегрується у омніканальну стратегію розвитку мережі «Фокстрот» та надає нашим покупцям якісну послугу оформлення кредитування із заощадженням часу, – прокоментував виконавчий директор торговельної мережі «Фокстрот» В’ячеслав Поврознік.

Довідка: «Pickup» – друга за рахунком онлайн-програма кредитування за сприяння «Фінансового Брокера» на ринку України. Так, у квітні 2016 року одразу на двох популярних інтернет-майданчиках – www.foxtrot.ua і www.5ok.com.ua стартувала онлайн-послуга споживчого кредитування від кредитних експертів «Фінансового Брокера» у партнерстві з «Альфа Банком» та «ОТП-банк».

«Фінансовий Брокер» має трирічний досвід успішної роботи в 180 магазинах мережі «Фокстрот» та 350 магазинах немережевого роздробу, а також у більш, ніж 1000 торгових точках агентів / відділеннях банків-партнерів. Кредитні експерти «Фінансового Брокера» оформлюють споживчі та грошові кредити, страхові та карткові продукти, займаються управлінням ризиків своїх клієнтів та банків-партнерів. Детальнішб https://financebroker.com.ua/uk?url=main

ТМ «Фокстрот. Техніка для дому» є провідною роздрібною мережею з продажу електроніки та побутової техніки в Україні, а також лідером у своїй категорії за рівнем знання, відвідування та покупок за даними TNS Ukraine (MMI за 4 квартал 2015 року). «Фокстрот» визнаний лідером за динамікою розвитку власних торгових марок серед українських ритейлерів у рамках національної премії серед виробників і ритейлерів «Private Label -2015». Станом на травень 2016 року в Україні налічується 165 супермаркетів ТМ «Фокстрот. Техніка для дому». Магазини представлені в 89 обласних і районних центрах України, при цьому їх торгова площа складає близько 160 000 кв.м.

ГКФрозвиває бренди