Нагадати пароль | Реєстрація
Субота, 25 травня 2024
Найкращі детективи світу

Новини каналу ДТП

Вибрати дату
RSS

Нетверезий "спортсмен" підрізав та пошкодив машину столичних патрульних

12 травня 2016, 23:29

Аварія з патрульними полісменами в Києві. Машину правоохоронців на швидкості підрізав та зачепив інший легковик, водій якого, ймовірно, був нетверезий. Чоловік узагалі не розумів, чому його зупинили. До того ж весь час твердив, що він непитущий спортсмен і працює в урядовому кварталі.

Потрощений автомобіль патрульних на узбіччі дороги. Це ще одна аварія, в яку потрапили інспектори. Та ця халепа не через власну необачність. Їхній автомобіль підрізав та зачепив Фольксваген.

Максим Ульченко, патрульний поліцейський Києва:

- Нас сразу начало крутить, бросать, ударило в бордюр, откинуло еще раз в бордюр.

Патрульні розповідають, що після зіткнення їм довелося бігти за машиною, що в них влетіла. За кермом був ось цей чоловік. Він назвався Олександром. 

- При общении с водителем почувствовали перегар, но мы не можем утверждать, но он с признаками опьянения.

Та от пройти тест на вміст алкоголю на місці аварії чоловік не захотів. Сказав, що готовий здати аналіз крові у госпіталі МВС, в якому він кожні півроку проходить обстеження. Та взагалі Олександр здивований - чому його зупинили, та ще й розповідають казочки про машину патрульних.

Олександр, водій: 

- У нас не было столкновения, это называется - ваша реклама! А рекламы у вас нет!

Але свідки кажуть інше.

- Подрезал, ну что, не ясно или что?

Аргументи про два пошкоджених автомобіля та сліди фарби й подряпини чоловіка теж не влаштували. 

Олександр, водій: 

- Там даже есть кусочек синей красочки, я так понимаю...

- Это вы понимаете, много понимаете, но только не то понимаете.

- А вы употребляли что-то сегодня?

- Нет!

Врешті чоловік назвав усю ситуацію маразмом. Запевнив - йому нічого боятися, адже він не лише спортсмен, який взагалі не вживає алкоголь, але й ще людина з урядового кварталу.

Олександр, водій:  

- Я вам скажу, если честно, я работаю на Грушевского! Так что, ребятки, заберите машину, забирайте. Все, что хотите, завтра пригоните.

Та в фіналі цієї ситуаіцї, що сталася на перехресті в Києві, Олександр, який запевняв, що їде додому зі спортзалу й абсолюто тверезий - дунути в драгер при людях та на камери не захотів. Журналістів, що приїхали на місце аварії, обіцяв розцілувати, якщо ті зможуть виконати деякі спортивні нормативи на рівні із ним, сорокарічним. Нині аварію розслідують правоохоронці.

Павло Прядко
Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код
Серіал "Смерть у раю"
Серіал "Смерть у раю"

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.