01 Червня,
12:36

Поліція готова забезпечити громадський порядок під час Великодня та травневих свят

30 Квітня 2016 10:45   613
Як повідомили в обласній поліції, у період з 30-го квітня до 10-го травня весь особовий склад переведений на посилений варіант несення служби.

Окрім заходів на травневі свята, 30-го квітня на стадіоні «Ворскла» відбудеться матч між командами «Ворскла» (Полтава) – «Карпати» (Львів).

У найвищій готовності перебуватимуть працівники поліції, вибухотехніки та кінологи. До охорони публічного порядку залучатимуться також військовослужбовці Національної гвардії України, працівники Державної служби з надзвичайних ситуацій та члени громадських формувань.

У ніч на перше травня у 246-ти населених пунктах області заплановано проведення релігійних Богослужінь у 322-х культових спорудах, у яких візьмуть участь понад 350 тисяч громадян. До забезпечення публічного порядку та безпеки будуть задіяні понад 900-т працівників поліції, понад 100 військовослужбовців та понад 300 працівників Державної служби з надзвичайних ситуацій. Майже 200 працівників поліції забезпечуватимуть безпеку дорожнього руху на Полтавщині.

Заступник начальника ГУНП в Полтавській області Сергій Альошкін повідомив:

- Хочу запевнити, що поліція області до забезпечення належної безпеки під час проведення заходів готова, ми діятимемо оперативно та якісно. Звертаюся до мешканців Полтавщини із проханням бути пильними, максимально сприяти органам поліції під час виконання ними своїх обов’язків, надавати інформацію про правопорушення, злочини, підозрілих осіб, предметів чи небезпечні ситуації, а також поводитись толерантно й не порушувати публічний порядок. Лише при взаємоповазі, підтримці та співпраці населення з поліцією, ми зможемо досягти бажаного результату і створити максимально безпечні умови для відпочинку та дозвілля мешканців та гостей області.
ГУ НП в Полтавській області
Рекомендуем почитать
15 Грудня 16:00,   1689
У Полтавській області за добу зареєстровано 98 повідомлень стосовно злочинних посягань.
15 Грудня 15:07,   1010
У залі засідань райдержадміністрації відбулося засідання районної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій. Головував перший заступник голови районно ...
15 Грудня 14:41,   846
На позачерговому засіданні виконавчий комітет розглянув питання, що стосувалося отримання пільгового кредиту на придбання квартири для учасника АТО.
15 Грудня 08:42,   912
Аналіз перебігу виборчої кампанії у Мачухівській громаді провела Громадянська мережа ОПОРА.
14 Грудня 16:53,   699
Кременчуцьку міську раду відвідали учні 9-х класів КНВК №5 імені Т.Г. Шевченка, які беруть участь у проекті в рамках навчального закладу «Разом до успіху». ...
14 Грудня 16:00,   689
У Полтавській області за добу зареєстровано 88 повідомлень стосовно злочинних посягань.
14 Грудня 15:15,   769
У Кременчуці в районі залізничного вокзалу встановлено новий сучасний пункт обігріву, виготовлений ТОВ «Інструментальний завод», дочірнім підприємством ПАТ «Крюкі ...
14 Грудня 11:33,   682
У Кременчуці розглядають можливість надання нової послуги виховання дитини.
14 Грудня 10:40,   831
Голова райдержадміністрації Олексій Матюшенко провів важливу зустріч із із заступником командувача Сухопутних військ України по тиловому забезпеченню. ...
Все новости раздела →
разместить рекламу
разместить рекламу
разместить рекламу

Використання матеріалів сайту дозволяється за умови обов'язкового вказівки активного, не закритого для індексації пошуковими системами, не скриптового гіперпосилання на сайт Полтава-Інфо - Poltava.Info, для друкованих видань - з формулюванням "за матеріалами сайту Poltava.Info".

Увага! Копіювання інформації із розділів Афіша Полтави, Заклади HoReCa, Здоров'я та краса, Каталог підприємств заборонене у будь-якому вигляді!

Адміністрація сайту Полтава-Інфо не завжди поділяє думку авторів статей і не несе відповідальності за зміст інформації, яка розміщується відвідувачами ресурсу.

© 2004-2024 "Полтава-Інфо" інформаційний сайт
Про нас
|
Розміщення реклами
|
Контакти
|
Зворотній зв'язок