Нагадати пароль | Реєстрація
Субота, 8 червня 2024
Найкращі детективи світу

Новини каналу Афери

Вибрати дату
RSS

Як не стати обдуреним псевдо автовласником

31 березня 2016, 22:01

Днями я, сам того не підозрюючи, став учасником цікавої акції, де розігрували три іномарки. На мій мобільний номер надіслали СМС про те, що я таки виграв кросовер, і аби отримати його - потрібно сплатити 1% від вартості автомобіля. Все виглядало переконливо...

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код
А мне предлагали в Кировограде(в Киеве только вот на следующей неделе будут открывать). Кстати, в видео говорится, что аферисты используют бесплатные сайты, а официалы используют домены kiev / com. ua , я абсолютно с этим не согласен в моем случае был вот такой сайт - www . tranz - avto . com . ua( сейчас его уже не существует). Проверив информацию по организатору(VELKOMTELEKOM) так называемой акции, выяснил что по даной "конторе" заведено несколько производств, так что по поводу сайтов информацию на заметку, а официалам к размышлению.
Вадим 01.04.2016, 14:22 ответить
А мне предлагали в Харьковский салон приехать (в Киеве якобы закрылся). И даже день на раздумье дали! А потом я нашла сайт, вроде бы правовед, и там таких историй тысячи!!! Сценарии разные - результат один.

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.