Нагадати пароль | Реєстрація
Субота, 25 травня 2024
Найкращі детективи світу

Новини каналу ДТП

Вибрати дату
RSS

На Рівненщині нетверезий водій врізався в гурт школярів

23 лютого 2016, 23:29

Чергова дитяча смерть на карбі п'яного водія. На Рівненщині горе-кермувальник збив групу школярів. Від травм 8-річний хлопчик помер, його друзі - травмувалися. Водій після наїзду спробував утекти, але селяни його зупинили й мало не розірвали: адже чоловік ледве тримався на ногах.

У Рокитному сьогодні жалоба. Люди з квітами та вінками йдуть на похорони маленького хлопчика: його однокласники, вчителі та вихователі прощатимуться з Іванком. Він став жертвою п'яного водія.

Катерина Ярова, кореспондентка:

- 8-річний Іванко повертався зі своїми однокласниками зі школи додому. Але до батьківської хати не дійшов якихось 600 метрів, ось на цьому місці на шаленій швидкості групу дітей збивай водій Таврії. Іванка через удар перекинуло через паркан. Водій тим часом покидає місце аварії. Аж поки численні свідки не зупинили транспортний  засіб. Водія із салону дістали геть п'яним.

Шоковані свідки страшного удару мало не розірвали кермувальника. Його буквально з рук селян видирали полісмени. Тим часом до травмованих дітей уже їхала швидка. Іванка відкинуло на кілька метрів від дороги. Він був непритомний. 

Олег Береза, завідувач Рокитнівської підстанції екстреної швидкої допомоги:

- Як приїхали - був і пульс, і тиск, але, незважаючи на всю допомогу, ніякого ефекту це не дало, стан різко погіршився. Удар був дуже-дуже потужний, шансів на виживання практично не було.

Серце хлопчика зупинилося в машині швидкої допомоги. Двоє друзів Іванка лише дивом відбулися легкими травмами. Водія затримали. Окрім нього, в салоні Таврії було ще двоє чоловіків: усі "під градусом". У день трагедії вони святкували день народження родича. Кажуть, горілка тут ні до чого, то ями винні у смерті дитини!

Микола Бурлак, пасажир автомобіля:

- Він просто оминав ями, він не хотів тих дітей збивать, нічого. Ніхто не застрахований від цього, це так сталася.

Нині кермувальник під арештом. Йому 33 роки, одружений, виховує двох маленьких дітей. Правоохоронці переконані - за смерть 8-річного Іванка водія суворо покарають.

Олександр Величай, керівник Рокитнівського відділу поліції:

- Водій був напідпитку, що було відразу засвідчено. У порядку статті його затримали, зараз він в ізоляторі тимчасового тримання. Йому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі.

Загиблий Іванко навчався у другому класі.

Марина Богданець, вихователь дитсадка:

- Просто повертався зі школи, вчителька відпустила раніше, бо уроки закінчились. Він був дуже веселим хлопчиком, жизнєрадостна дитина була, це дуже важко - про нього говорить.

Окрім Вані, у батьків лишився 13-річний син. За страшною іронію долі, ховали малюка у день народження старшого братика. 

- У його сьогодні день народження, у старшого хлопчика.

Катерина Ярова, Денис Коломис
Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код
Пьяниць за кермом потрібно саджати в тюрму і пожитєво позбавлювати водійскіх прав !!!
Егор 23.02.2016, 23:57 ответить

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.