Архів новин    Новини Гребінки    Новини Полтавщини    Новини громади    Події    Суспільство    Освіта    Культура    Здоров'я    Спорт    Технології    Новини Полтавщини TV   

22.02.2016

У Гребінці чоловік запропонував жінці донести сумку і вкрав її


Шахрай отримав погодження з потерпілою про покарання у вигляді громадських робіт


У Гребінці чоловік запропонував жінці донести сумку і вкрав їїНа станції "Гребінка" шахрай скористався довірою і слабкістю жінки - під приводом допомогти донести сумку чоловік вкрав її.

20 січня близько 20 : 00 Ігор Даценко знаходився на вузловій залізничній станції "Гребінка". Він побачив, як жінка несе сумку і запропонував їй донести речі до потягу.

Скориставшись довірою жінки, Ігор Даценко сховався разом з сумкою. У ній знаходився гаманець, телефон і окуляри потерпілої. Всього збитки склали 1,2 тисяч гривень.

Дії Ігоря Даценко органом досудового розслідування кваліфіковані по ст.190 ч.1 УК України (умисні дії, які виразилися в заволодінні чужим майном, зловживаючи довірою).

Санкція статті передбачає штраф до п'ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадськими роботами на строк до 240 годин, або виправними роботами на строк до 2 років, або обмеженням свободи на строк до 3 років.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Полтавщині під час гасіння пожежі вогнеборці виявили тіло жінки

У зв'язку з тим, що шахрай через декілька днів повернув жінці усі її речі, вони уклали угоду про примирення.

У вказаному договорі сторони погоджували покарання чоловікові - 120 годин громадських робіт.

Гребінківський районний суд Полтавської області визнав Ігоря Даценко винним в шахрайстві. Також суд затвердив договір між обвинуваченим і потерпілою.

Тому шахрай отримав погодження з потерпілою про покарання у вигляді громадських робіт.

Схожі матеріали:
👁 1216
Категорія: Події
Теги: Крадіжка, станція, Гребінка




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
На Полтавщині відкрилась мистецька виставка «Лубенська ху... На Полтавщині відкрилась мистецька виставка «Лубенська ху...
В рамках акції благоустрою у Пирятині висадили понад 600 ... В рамках акції благоустрою у Пирятині висадили понад 600 ...
Аграрії Полтавщини завершили посівну Аграрії Полтавщини завершили посівну
Пирятинська лікарня отримала автомобіль швидкої допомоги Пирятинська лікарня отримала автомобіль швидкої допомоги
На Полтавщині за січень-квітень зареєстровано 242 ДТП На Полтавщині за січень-квітень зареєстровано 242 ДТП
Не впорався з керуванням та з'їхав у кювет: на Полтавщині... Не впорався з керуванням та з'їхав у кювет: на Полтавщині...

НАЙБІЛЬШ ЧИТАЄМІ