Нагадати пароль | Реєстрація
Понеділок, 27 травня 2024
Найкращі детективи світу

Новини каналу Катастрофи

Вибрати дату
RSS

Канадська столиця потерпає від снігопаду

17 лютого 2016, 22:25

Столицю Канади Оттаву завалило снігом. Такої бурі там не було понад 120 років! На вулицях - замети по шию. Місто буквально паралізоване. Як люди і машини долають снігові завали - дивіться далі.

Столицю Канади - Оттаву - засипало! Снігова буря таких масштабів востаннє лютувала тут більше 120 років тому. В аеропортах - тисняви. Там скасовані десятки авіарейсів. Та найбільше страждають містяни на вулицях, бо автобуси відстають від графіка на кілька годин. Тож люди замерзають на зупинках.

- Чекаю більше двох годин. Дуже змерзла. За цей час тут проїжджає до півсотні моїх автобусів. Зараз жодного.

- Рух жахливий. Ті автобуси, що приходять, повністю забиті людьми. Неможливо в них залізти.  

Наземний траспорт виявився геть не готовий до таких сніжних випробувань. Чимало автобусів просто зламалися.

Мет Скьюб, репортер:

- Це чорт зна що. Тут зламалися одразу два автобуси. Там за поворотом - така ж картина. Бачите, ще один автобус не працює.

Через завірюху в Оттаві більше сотні аварій та величезні затори на дорогах. Влада рекомендувала не сідати людям за кермо. Безсилі перед стихією й рятувальники та правоохоронці. Позаяк їхні автомобілі стають заручниками снігових заметів. Ось таку картину можна побачити у столиці.

Через потужні хуртовини влада тимчасово зупинила рух шкільних автобусів. І погода в Оттаві найближчим часом не поліпшиться. Там очікують на крижаний дощ та продовження заметілі. Північ США також закидало снігом. Через негоду там скасовано майже півтори тисячі авіарейсів. В ДТП в штаті Індіані потрапило більше 60 автомобілів.

Олександр Мужичук
Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.