Нагадати пароль | Реєстрація
Неділя, 12 травня 2024
Найкращі детективи світу

Новини каналу Катастрофи

Вибрати дату
RSS

Нова версія авіакатастрофи над Синаєм

18 листопада 2015, 23:25

Бомбу, яку пронесли на борт літака Когалимавіа, могли покласти під пасажирське сидіння у бляшанці з-під газованого напою. Фото ймовірної вибухівки опублікували в мережі терористи ІДІЛ.

Мовляв, саме цей пристрій пронесли на Ейрбас. Крім фото, ісламісти хизуються паспортами кількох загиблих пасажирів рейсу. Росіян називають ворогами, які оголосили війну мусульманам, коли почали обстріли Сирії. Спецслужби перевіряють достовірність оприлюднених матеріалів. Літак з туристами вибухнув у повітрі на шляху з курортного Шарм-ель-Шейху 31 жовтня. Банда ІДІЛ майже одразу взяла відповідальність за теракт на себе. З-поміж жертв авіакатастрофи було четверо українців. Вітчизняне МЗС з огляду на неспокійну ситуацію в Єгипті радить українцям утриматися від поїздок на популярні курорти.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код
Серіал "Елементарно"
Серіал "Елементарно"

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.