Фотоісторія разом із «Днем» та «Фокстротом»

6 листопада в Київській міській галереї мистецтв «Лавра» урочисто відкрилася 17-та Міжнародна фотовиставка газети «День», митців якої традиційно привітала торгівельна мережа «Фокстрот. Техніка для дому».
Серед запрошених гостей – відомі представники культурної, академічної, політичної еліти України, провідних компаній, громадських організацій та ЗМІ. У дружній атмосфері гості вітали найталановитіших фотографів країни, чиї 350 фоторобіт стали ретроспективою буднів та свят України та кращим подарунком до Дня народження газети «День». Цього року акцент фотовиставки був зроблений не тільки на емоційну складову світлин, а й на осмислення подій, які нині переживає Україна. Адже на світлинах – море подій та емоцій: політики під час Мінських переговорів та поза дипломатією, герої АТО на бойових позиціях та у колі рідних, переселенці без осель та їх діти без дитинства. Саме спорідненістю відчуттів та співпереживань пояснили у «Фокстроті» багаторічну підтримку фотовиставки від «Дня».
- Минулого року, коли розпочалися бойові події на Сході Україні, ми пережили надзвичайно бурхливі дні: переселяли та влаштовувати на роботу колег, хто втратив її у Слов'янську, Краматорську, Лисичанську, потім влаштовувати дітей цих співробітників у оздоровчі табори, а по тому – усі разом раділи відновленню роботи магазинів у цих містах та відчуттю єдності корпоративної команди, – говорить Алевтина Белецька, прес-секретар Групи компаній «Фокстрот». – Ця виставка про те, як багато ми втратили, і як багато отримали за останній рік. «Фокстрот», як бізнес із мистецькою назвою, щиро радий підтримати митців фотовиставки газети «День», які так тонко відчувають історію та передають через фотокадри почуття українців.
- Якщо «читати» надісланий на виставку фотоматеріал, то я бачу драматизм подолання, драматизм становища, в якому перебуває країна. Це – рівень політики й рівень людського, «сектор живого», звідки бере свої сили українець, – прокоментувала генеральний редактор газети «День» Лариса Івшина особливість 17 Міжнародної фотовиставки газети «День».

Статистика підтверджує високий рівень реалізації цієї ініціативи: за 17 років історії фотовиставки команда Лариси Івшиної організувала 111 виставок в 31 місті України, нагородили 702 фотографів. Цього року близько 200 учасників надіслали 3 200 фото. Журі «Дня» відібрало з них 350 найкращих знімків, які відзначили партнери заходу. Цьогорічними активістами у підтримці фотомитців стали ТМ «Фокстрот», «Coca-Cola», «Nestle», «Промінвестбанк», «Київстар», «Vegano hooligano», «Адамант» та ПР ООН.

ГКФрозвиває бренди