03 Червня,
11:56

Керівництво міліції Полтавщини прийняло участь у навчаннях щодо забезпечення правопорядку на виборах (фото)

08 Жовтня 2015 16:40   601
На Вінниччині відбулися штабні та практичні навчання по забезпеченню правопорядку під час виборчого процесу в Україні, в яких взяли участь начальник УМВС України в Полтавській області Олег Бех та заступник начальника УМВС – начальник міліції громадської безпеки Сергій Альошкін. Під час навчань були змодельовані ситуації, що можуть виникнути на виборчих дільницях, аж до припинення правопорушень і документування фактів підкупу виборців.

Мета навчань – перевірити готовність і взаємодію працівників міліції та патрульної поліції до забезпечення правопорядку та громадської безпеки в ході виборчого процесу, оцінити дії особового складу, виявити можливі недоліки та прорахунки, щоб врахувати їх у подальшому.

Навчання відбулися у декілька етапів. На початку була теоретична частина підготовки, під час якої аналізувалися можливі ситуації щодо порушення громадського порядку під час виборів, алгоритми дій та взаємодії підрозділів відомств по їх припиненню.

Під час проведення тренувань були змодельовані ситуації, що можуть виникнути на дільницях під час виборів.

Зокрема, були відпрацьовані дії по забезпеченню безпеки громадян та збереження виборчої документації в ситуації замінування виборчої дільниці та виявлення вибухового пристрою.

Спеціалісти вибухотехнічної служби Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру при УМВС знешкодили умовний "вибуховий пристрій" з дотриманням усіх заходів безпеки.

Крім того, правоохоронці продемонстрували вміння припиняти хуліганські дії на виборчій дільниці, де було вчинено пошкодження виборчої документації та стався конфлікт з членами виборчкому.

Міліціонери затримали найбільш активних правопорушників, які заблокували маршрут руху слідчо-оперативної групи міліції до місця події, та передали їх патрульним поліцейським для доставки до органів внутрішніх справ.

Після припинення умовного правопорушення присутнім продемонстрували процес документування слідчо-оперативною групою міліції факт підкупу виборців.

Дії правоохоронців аналізували керівники МВС України та територіальних органів внутрішніх справ: заступник глави МВС генерал-полковник Сергій Яровий, керівник оперативного штабу МВС України Іван Стойко, начальники структурних підрозділів МВС України, Нацгвардії, МНС, очільники обласних УМВС, патрульної поліції.

Заступник Міністра внутрішніх справ Сергій Яровий відзначив, що навчання пройшли успішно, а здобуті навички допоможуть працівникам міліції на належному рівні забезпечити правопорядок під час перебігу виборчого процесу.

Керівник оперативного штабу МВС України Іван Стойко зазначив, що така теоретична та практична підготовка правоохоронців – вагома складова тих заходів, які проводяться відомством, аби у повному обсязі були забезпечені права громадян обирати, бути обраними, громадський порядок під час місцевих виборів в Україні.
УМВС України у Вінницькій області
Рекомендуем почитать
15 Грудня 16:00,   1689
У Полтавській області за добу зареєстровано 98 повідомлень стосовно злочинних посягань.
15 Грудня 15:07,   1010
У залі засідань райдержадміністрації відбулося засідання районної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій. Головував перший заступник голови районно ...
15 Грудня 14:41,   846
На позачерговому засіданні виконавчий комітет розглянув питання, що стосувалося отримання пільгового кредиту на придбання квартири для учасника АТО.
15 Грудня 08:42,   912
Аналіз перебігу виборчої кампанії у Мачухівській громаді провела Громадянська мережа ОПОРА.
14 Грудня 16:53,   699
Кременчуцьку міську раду відвідали учні 9-х класів КНВК №5 імені Т.Г. Шевченка, які беруть участь у проекті в рамках навчального закладу «Разом до успіху». ...
14 Грудня 16:00,   689
У Полтавській області за добу зареєстровано 88 повідомлень стосовно злочинних посягань.
14 Грудня 15:15,   769
У Кременчуці в районі залізничного вокзалу встановлено новий сучасний пункт обігріву, виготовлений ТОВ «Інструментальний завод», дочірнім підприємством ПАТ «Крюкі ...
14 Грудня 11:33,   683
У Кременчуці розглядають можливість надання нової послуги виховання дитини.
14 Грудня 10:40,   831
Голова райдержадміністрації Олексій Матюшенко провів важливу зустріч із із заступником командувача Сухопутних військ України по тиловому забезпеченню. ...
Все новости раздела →
разместить рекламу
разместить рекламу
разместить рекламу

Використання матеріалів сайту дозволяється за умови обов'язкового вказівки активного, не закритого для індексації пошуковими системами, не скриптового гіперпосилання на сайт Полтава-Інфо - Poltava.Info, для друкованих видань - з формулюванням "за матеріалами сайту Poltava.Info".

Увага! Копіювання інформації із розділів Афіша Полтави, Заклади HoReCa, Здоров'я та краса, Каталог підприємств заборонене у будь-якому вигляді!

Адміністрація сайту Полтава-Інфо не завжди поділяє думку авторів статей і не несе відповідальності за зміст інформації, яка розміщується відвідувачами ресурсу.

© 2004-2024 "Полтава-Інфо" інформаційний сайт
Про нас
|
Розміщення реклами
|
Контакти
|
Зворотній зв'язок