Нагадати пароль | Реєстрація
Субота, 8 червня 2024
Найкращі детективи світу

Новини каналу ДТП

Вибрати дату
RSS

На Тернопільщині парубок загинув по дорозі з весілля

22 вересня 2015, 23:40

Весілля зі смертельним кінцем. На Тернопільщині свято закінчилося трагедією. У селі Олексинцях захмелілі гості почали роз'їжджатися вже вранці. 17-річний Андрій пішки рушив до сусіднього села. Та на трасі його наздогнав інший гість свята. П'яний водій їхав мікроавтобусом і не помітив на дорозі хлопця. Від страшних травм підліток загинув миттєво. Тіло жертви шофер спочатку сховав у лісосмузі. Та наступного дня, протверезівши, 55-річний чоловік повернувся на місце злочину та забрав труп і відвіз до піщаного кар'єру, де й закопав. Шукали зниклого Андрія п'ять днів. І ось нарешті правоохоронці таки викрили вбивцю, він і розповів, де поховав мерця.

Олександр Богомол, керівник УМВС України в Тернопільській області:

- Експертами було встановлено про те, що причиною смерті була відкрита черепно-мозкова травма, фактично смерть наступила миттєво. Винна особа затримана міліцією. Зараз проводимо безліч різноманітних експертиз.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.