03 Червня,
17:50

У органах ДФС Полтавщини з початку року проведено 82 службових перевірки щодо корупції

27 Серпня 2015 16:32   621
Як повідомив виконуючий обов’язки начальника відділу власної безпеки Головного управління ДФС у Полтавській області Сергій Левченко, з метою упередження та профілактики вчинення працівниками органів державної фіскальної служби області корупційних правопорушень, у січні–липні 2015 року працівниками відділу власної безпеки було здійснено 558 профілактичних заходів.

За січень-липень поточного року було відкрито 9 кримінальних проваджень за ознаками кримінальних правопорушень, передбачених ч.1, ч.2, ст.364, ч.1 ст.365, ч.1 ст. 366, ч.1 ст.367 та ч.3, ч.4 ст.368 Кримінального кодексу України відносно працівників органів ДФС (Міндоходів), які допустили порушення при проведенні контрольно-перевірочних заходів. За результатами досудових розслідувань в рамках кримінальних проваджень за ч.3, ч. 4 ст.368 КК України, двом вже колишнім посадовим особам повідомлено про підозру та матеріали передано для розгляду та прийняття рішення до суду. В одному випадку судом визнано працівника винним у вчиненні злочину, передбаченого ч.2 ст.369-2 КК України (Зловживання впливом) та призначено йому покарання у вигляді штрафу в розмірі 800 неоподаткованих мінімумів доходів громадян (13600 грн.). Вирок суду набрав законної сили. Правопорушників з органів Міндоходів звільнено.

У січні-липні 2015 року було проведено 82 службових перевірок (розслідувань) за інформацією щодо можливих порушень вимог чинного законодавства працівниками органів ДФС (Міндоходів), в тому числі 32 за зверненнями громадян, юридичних осіб. За результатами розгляду підтвердились факти, викладені в 5 зверненнях, в 4 випадках факти частково знайшли своє підтвердження, 5 звернень визнано анонімними. До органів прокуратури для прийняття рішення згідно із Законом передано 22 матеріали перевірок.

На адресу керівників підрозділів територіальних органів ДФС (Міндоходів) внесено 46 подань про усунення виявлених перевірками недоліків та притягнення винних осіб до відповідальності. До дисциплінарної відповідальності притягнуто 39 працівників органів ДФС (Міндоходів) області, 6 звільнено, 61 позбавлено премій.

Відділ власної безпеки Головного управління Державної фіскальної служби у Полтавській області нагадує, що інформацію про випадки порушення прав платників податків, суб’єктів зовнішньоекономічної діяльності, де вбачаються ознаки вчинення службових злочинів, корупційних правопорушень, появи громадян, які видають себе за працівників податкових та митних органів, а також інші правопорушення, можна повідомити, завітавши до відділу за адресою: м. Полтава, вул. Фрунзе, 155 (каб. 318-321), тел (0532) 63-00-70. Крім того, продовжує працювати телефонний сервіс „Пульс”, який швидко реагує на критику від платників податків та громадян щодо неправомірних дій або бездіяльності працівників органів ДФС. Номер „Пульсу” - (044) 284-00-07. Лінія працює цілодобово: у робочий час інформацію про корупційні та інші неправомірні дії приймають працівники, а у неробочий час - інтерактивний автовідповідач. До того ж, співробітники Державної фіскальної служби не лише приймають звернення, але й потім повідомляють заявника про результати перевірки та вжиті заходи. Конфіденційність та об’єктивність перевірки Вашого звернення гарантується! Звертайтеся і вам обов’язково допоможуть!
Головне управління ДФС у Полтавській області
Рекомендуем почитать
15 Грудня 16:00,   1689
У Полтавській області за добу зареєстровано 98 повідомлень стосовно злочинних посягань.
15 Грудня 15:07,   1010
У залі засідань райдержадміністрації відбулося засідання районної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій. Головував перший заступник голови районно ...
15 Грудня 14:41,   846
На позачерговому засіданні виконавчий комітет розглянув питання, що стосувалося отримання пільгового кредиту на придбання квартири для учасника АТО.
15 Грудня 08:42,   912
Аналіз перебігу виборчої кампанії у Мачухівській громаді провела Громадянська мережа ОПОРА.
14 Грудня 16:53,   699
Кременчуцьку міську раду відвідали учні 9-х класів КНВК №5 імені Т.Г. Шевченка, які беруть участь у проекті в рамках навчального закладу «Разом до успіху». ...
14 Грудня 16:00,   689
У Полтавській області за добу зареєстровано 88 повідомлень стосовно злочинних посягань.
14 Грудня 15:15,   769
У Кременчуці в районі залізничного вокзалу встановлено новий сучасний пункт обігріву, виготовлений ТОВ «Інструментальний завод», дочірнім підприємством ПАТ «Крюкі ...
14 Грудня 11:33,   683
У Кременчуці розглядають можливість надання нової послуги виховання дитини.
14 Грудня 10:40,   831
Голова райдержадміністрації Олексій Матюшенко провів важливу зустріч із із заступником командувача Сухопутних військ України по тиловому забезпеченню. ...
Все новости раздела →
разместить рекламу
разместить рекламу
разместить рекламу

Використання матеріалів сайту дозволяється за умови обов'язкового вказівки активного, не закритого для індексації пошуковими системами, не скриптового гіперпосилання на сайт Полтава-Інфо - Poltava.Info, для друкованих видань - з формулюванням "за матеріалами сайту Poltava.Info".

Увага! Копіювання інформації із розділів Афіша Полтави, Заклади HoReCa, Здоров'я та краса, Каталог підприємств заборонене у будь-якому вигляді!

Адміністрація сайту Полтава-Інфо не завжди поділяє думку авторів статей і не несе відповідальності за зміст інформації, яка розміщується відвідувачами ресурсу.

© 2004-2024 "Полтава-Інфо" інформаційний сайт
Про нас
|
Розміщення реклами
|
Контакти
|
Зворотній зв'язок