26 Травня,
12:38

Випускники ІТ-факультету ПолтНТУ працюють у найкращих компаніях світу

07 Серпня 2015 22:04   1200
Полтавський національний технічний університет імені Юрія Кондратюка – путівка в успішне і щасливе майбутнє, головне – впевнено йти до мети! Саме так вважають випускники факультету інформаційних і телекомунікаційних технологій та систем. Імена багатьох з них добре знані у найвідоміших компаніях світу.

Сьогодні ми ділимося з вами історіями успіху випускників спеціальності «Інформатика» останніх років, які продовжують здійснювати свою мрію завдяки надійній базі знань, отриманій в найкращому університеті Полтавщини – Полтавському національному технічному університеті.

Андрій Плескач, випускник 2014 року за спеціальністю «Інформатика»:

– Зараз працюю Python/Django програмістом на фірмі netlnnovationу Варшаві. Знання, здобуті на кафедрі прикладної математики, інформатики і математичного моделювання, кожного дня допомагають у вирішенні складних завдань. Рівень підготовки цінний у всьому світі та надає можливості для пошуку праці не тільки в Україні, а також за її межами.

Анастасія Круглікова, випускниця 2014 року за спеціальністю «Інформатика»:

– При вступі до університету я вибрала спеціальність «Інформатика» і жодного разу про це не пошкодувала. За 5 років навчання я отримала гарну базу математичних знань, а також гарний досвід програмування завдяки участі в міжнародних студентських олімпіадах з програмування АСМ. Я вдячна викладачам своєї кафедри за знання, які я отримала і які дали мені змогу знайти роботу. Зразу після випуску я влаштувалася на роботу у фірму Maytech у місті Львів на посаду Python Developer.

Сергій Козлов, випускник 2013 року, спеціальність «Інформатика»:

– На останньому курсі навчання я влаштувався на посаду розробника програмного забезпечення в компанію Яндекс (yandex.ua). Основним напрямком роботи компанії є пошукова система, яка на даний момент залишається найпопулярнішою в межах східно­європейського сегменту інтернету. Наступним кроком в професійній кар'єрі стала позиція розробника програмного забезпечення в компанії Indeed (indeed.com). Основним продуктом компанії є система вертикального пошуку в сфері працевлаштування, в якій збирається інформація про компанії світу, їх сфери діяльності, відгуки, рейтинги, зарплатні очікування та відкриті позиції. Сервіси Indeed доступні в понад 50-ти країнах та 28-ми мовах світу. Зараз indeed.com є найбільшим сайтом пошуку роботи в світі.

Костянтин Снігир, випускник 2013 року, спеціальність «Інформатика»:

– Я закінчив магістратуру в Полтавському національному технічному університеті ім. Юрія Кондратюка в 2013 році. На останніх курсах зміг отримати досвід розробки програмного забезпечення в Aquaweb Studio, м. Полтава. Це був дуже хороший старт - отримав навички роботи в команді, засвоїв роботу з системами контролю версій, канбаном, web-технологіями . На 5 курсі отримав запрошення на стажування в Yandex LLC і скористався ним влітку. Згодом, після стажування, отримав запрошення на постійне працевлаштування. Зараз працюю розробником бібліотек на мові С++ для аналізу великих масивів даних в key-value базах даних з використанням MapReduce. В університеті кафедра дала достойне математичне підґрунтя для подальшого вивчення методів аналізу даних, аналізу і проектування алгоритмів. Також дуже допомогла активна участь в ACM ІСРС (починаючи з З курсу, дуже шкодую, що не почав раніше і не встиг реалізуватися повністю). Цього року буду сам займатися підготовкою та кураторством стажування в своїй групі.

Микола Сонич, випускник 2012 року, спеціальність «Інформатика»:

– Я розпочав свою кар’єру програміста в 2012 році з полтавської Aquaweb studio. Займався веб-розробкою, а саме eComerce платформою та інфраструктурою до неї. З квітня 2014 року перебрався в харківський офіс Wargaming, де займався розробкою публічних та внутрішніх проектів, ігровими сервісами та ін. Наприкінці зими 2015 року переїхав до Мінська працювати в головному офісі Wargaming.

Павло Кругліков, випускник 2011 року, спеціальність «Інформатика»:

– Працювати в сфері програмування я почав з першого курсу університету, з 2006 року. Як результат, ще до випуску мав стабільну роботу зі стабільно зростаючим доходом. Після завершення навчання відразу влаштувався працювати в харківську компанію Qualium Systems, з якою загалом пропрацював близько двох років. Згодом я став приватним підприємцем і почав працювати безпосередньо із закордонними замовниками. За час своєї кар'єри зробив проекти для замовників із майже двадцяти країн з різних куточків земної кулі. Наразі плідно співпрацюю із роботодавцями з США. Також маю спільно розпочатий проект із американськими партнерами.

Євген Лесик, випускник 2011 року, спеціальність «Інформатика»:

– Працюю розробником програмного забезпечення в міжнародній компанії Luxoft в Києві. Тут людину цінують в першу чергу за її розум та знання. Навчання в університеті розвинуло в мені аналітичне та нестандартне мислення, дало підґрунтя для написання програм різної складності та масштабів.

Ігор Літовка, випускник 2013 року, спеціальність «Інформатика»:

– Я почав працювати по спеціальності в 2010 році ще будучи студентом і вже до випуску з університету отримав пропозицію від харківської компанії DB Best Technologies, де пропрацював майже до кінця 2014 року. Працюючи в цій компанії мені дуже допомогли знання, отримані в ПНТУ під час навчання. Далі отримав запрошення від компанії Malkosua в полтавський офіс і повернувся назад у рідне місто, де і працюю до цього часу, розробляючи програмне забезпечення для клієнтів із США.

Олександра Кулик, випускниця 2011 року, спеціальність «Інформатика»:

– Я закінчила Полтавський національний технічний університет імені Юрія Кондратюка в 2011 році і отримала диплом магістра з відзнакою за спеціальністю «Інформатика». Зараз працюю тімлідом .Net-команди в компанії Yanpix. Над першими проектами я почала працювати ще під час навчання завдяки викладачам нашої кафедри. Набутий досвід допоміг швидко знайти достойну роботу після закінчення вузу. В університеті навчилася ставитися до роботи відповідально і виконувати роботи вчасно, незалежно від їх складності. Це допомогло здобути керівну посаду. Там же навчилася знаходити спільну мову з різними людьми у діловому спілкуванні. Це дуже важливо в моїй роботі, оскільки співпрацюємо з клієнтами з різних країн світу. Я вдячна викладачам Полтавського національного технічного університету за здобуті навичкі і знання, які допомогли знайти роботу, що приносить не тільки гроші, а й задоволення!
ІАЦ ПолтНТУ
Рекомендуем почитать
23 Січня 11:08,   1330
Размещение рекламных материалов на щитах – один из наиболее востребованных видов продвижения любых продуктов, ориентированных на массовую аудиторию. ...
15 Грудня 13:06,   1064
Учні НВК: СЗШ І-ІІІ ст.- гімназії міста Гайсин взяли участь у інформаційній інтерактивній зустрічі.
15 Грудня 11:22,   1117
24 грудня у Полтаві відбудеться перший етап благодійного ярмарку у підтримку онкохворих дітей «Чужих дітей не буває».
15 Грудня 09:40,   720
Працівники КП «Благоустрій Кременчука», як-то кажуть не покладаючи рук, готують головну новорічну ялинку Кременчука до урочистого відкриття. ...
15 Грудня 07:45,   690
П’ятнадцятого грудня на Полтавщині, за повідомленнями Укргідрометцентру, очікується хмарна погода. Місцями – дощитиме.
14 Грудня 14:24,   681
З 13 по 16 грудня волонтери благодійної акції «Святий Миколай – дітям» збиратимуть подарунки для маленьких кременчужан, які опинилися в складних життєвих обставин ...
14 Грудня 13:29,   631
У наш час гостро стоїть питання покращити, урізноманітнити, зробити більш цікавим життя такої категорії людей, як людей поважного віку.
14 Грудня 07:45,   665
Чотирнадцятого грудня на Полтавщині, за повідомленнями Укргідрометцентру, очікується сильний туман, ближче до вечора – буде сильна хмарність.
13 Грудня 12:24,   786
Кожен кременчужанин може долучитись до загальної доброї справи буквально у два кроки: 1. Заходиш у один з магазинів, які долучились до акції. 2. Купуєш подарунок для діток та перед ...
13 Грудня 10:30,   633
Дітей, які опинилися в складних життєвих обставинах й тих, що мають особливі потреби у день Святого Миколая привітають у Миргороді.
Все новости раздела →
разместить рекламу
разместить рекламу
разместить рекламу

Використання матеріалів сайту дозволяється за умови обов'язкового вказівки активного, не закритого для індексації пошуковими системами, не скриптового гіперпосилання на сайт Полтава-Інфо - Poltava.Info, для друкованих видань - з формулюванням "за матеріалами сайту Poltava.Info".

Увага! Копіювання інформації із розділів Афіша Полтави, Заклади HoReCa, Здоров'я та краса, Каталог підприємств заборонене у будь-якому вигляді!

Адміністрація сайту Полтава-Інфо не завжди поділяє думку авторів статей і не несе відповідальності за зміст інформації, яка розміщується відвідувачами ресурсу.

© 2004-2024 "Полтава-Інфо" інформаційний сайт
Про нас
|
Розміщення реклами
|
Контакти
|
Зворотній зв'язок