Нагадати пароль | Реєстрація
П’ятниця, 7 червня 2024
Найкращі детективи світу

Новини каналу ДТП

Вибрати дату
RSS

У Києві шукають водіїв, які переїхали людину та втекли

23 липня 2015, 23:46

Жахлива аварія у столиці - пішоходові розтрощило голову! Чоловіка-камікадзе, який перебігав жваву вулицю, збили одразу два автомобілі. Один - зачепив, інший переїхав. Обидва не зупинилися й втекли. Правоохоронці оголосили план-перехоплення.

Обличчя свідків спотворені жахом. Ошелешені молоді полісмени. На дорозі лежить тіло. Живіт ввалений, голова розтрощена, навколо ріка крові. На відчайдуха, який перебігав жваву вулицю Гетьмана, спочатку ніхто й не звернув уваги. На глухий же звук удару обернулися всі. Але тільки й побачили, як в різні боки розлетівся мозок.

- Почули стук, як затормозив автомобіль, хлопок, включили сирену, розвернулися і приїхали на місце події.

Але окрім тіла на дорозі, інших учасників ДТП полісмени не побачили. Навіть свідків аварії не було. Або ж люди просто не хотіли переповідати побачений жах. Зупинився тільки водій ось цього Хюндая. Та й він повідомив небагато. Каже - чоловік стояв на розподільчій смузі, чекав, щоб перебігти другу половину дороги. Ззаду його зачепила одна машина, людина впала на зустрічну, а там її переїхав інший автомобіль. 

- На двойній сплошній, той, видно, зачепив, чи що, зеркалом.

Біля загиблого й дійсно лежало відірване дзеркало. На запчастині марковання - Фольксваген.

- Возможно, Туарег, ну какие еще есть Фольксвагены?

У місті оголосили розшук позашляховика. Утім, автомобіль шукають і досі.

Олександр Фацевич, керівник патрульної поліції м. Києва:

- Организован план-перехват, ориентировочно - это черный джип, Фольксваген Туарег, без левого бокового зеркала. Граждане, подозрительные машины, которые черные джипы, с ознками ДТП, даже если не Фольксваген, пожалуйста, передавайте на 102.

Слідчі з'ясували лише, що Фольксваген міг бути й світлий. Хоч як дивно, кажуть - у темряві чорний й білий легко сплутати. Надто шокованим свідкам, які бачили, як помирає людина. Деталі на місці аварії доводять радше те, що машина була таки світлою. Другий автомобіль, який саме переїхав бідолаху, швидше за все малолітражка. На це вказує гальмівний шлях від тонких коліс. Правоохоронці звертаються до водіїв цих невпізнаних поки машин, за їхній вчинок тепер їм може загрожувати тюремний термін. Пояснюють - чому "тепер". 

Ірина Левченко, заступник керівника відділу ГУ міліції м. Києва:

- Якби вони не зникли з місця пригоди, то, можливо, їх ніхто б й не звинувачував, звичайно, будуть проводитися слідчі дії, з якою швидкістю вони їхали, але в першу правила порушив пішохід, саме з його вини сталася ДТП, але особи з місця зникли, а це вже більш тяжчий варіант, можливо, вони будуть притягнуті до відповідальності.

До речі, досі не знають й імені загиблого. Жодних документів при ньому не було. Лише яскраві пакети й ключі від квартири. Тому, ймовірно, він мешкав десь поряд. Єдине, що могли з'ясувати - це чоловік років 35-40. Тож якщо ви припускаєте, що це міг бути ваш родич або знайомий, правоохоронці закликають зателефонувати 102.

Олена Ткаченко, Юрій Нестеренко, Влад Антонов
Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.