Кіровоград: ще два незаконно встановлених літніх майданчики будуть демонтовані

Квітень 07, 2015 | Новини | Переглядів: 1466 | Коментарі: 0

Власникам незаконно встановлених тимчасових споруд по вулиці Дворцовій доведеться демонтувати свої літні майданчики біля кафе «Дві кави» та «Варенична» і привести місця їх розміщення у належний стан з відновленням благоустрою, повідомляє сайт міськради

Відповідне рішення прийняв виконавчий комітет Кіровоградської міської ради сьогодні, 7 квітня, врахувавши протокол комісії з демонтажу тимчасових споруд торговельного, побутового, соціально-культурного чи іншого призначення для здійснення підприємницької діяльності.
Відповідно до прийнятого рішення, власникам літніх майданчиків встановлено термін 15 робочих днів з моменту публікації прийнятого рішення на офіційному сайті Кіровоградської міської ради та у найближчому номері офіційного вісника Кіровоградської міської ради “Вечірня газета».
У разі невиконання власниками тимчасових споруд даного рішення, виконком доручив управлінню містобудування та архітектури організувати демонтаж самовільно встановлених літніх майданчиків.
 


ДО УВАГИ ВОДІЇВ: АВТОЦИВІЛКА ОНЛАЙН за 5 хвилин посилання


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool