Архів новин    Новини Гребінки    Новини Полтавщини    Новини громади    Події    Суспільство    Освіта    Культура    Здоров'я    Спорт    Технології    Новини Полтавщини TV   

05.04.2015

Київський рок-н-рол на Полтавщині: Suzanna ELPy


паб «Рок-н-рол» та Suzanna ELPy чекають на вас 11 квітня за адресою: Лубни, вул.Гагаріна, 20


Suzanna ELPy«Вічна юність, що летить на крилах рок-н-ролу» - так каже про себе Сюзанна Елпі, музикант із Києва.

Це її ствердження повністю відображає як створений нею концертно-сценічний образ, так і спосіб життя в цілому. І це – незважаючи на її чималий життєвий та музичний досвід.

За плечима Елпі – багаторічний стаж творчої діяльності, концерти і гастролі по Україні та за її межами в різних музичних проявах.

Полтавщина знає її завдяки байкерським фестивалям, які щороку проходять у різних куточках регіону, зокрема, це гребінківський мото-рок-фест «Небеса», «Гадяч мото-фест» та мото-фест «Млини». Сюзанна – резидент і почесний гість цих щорічних заходів як у складі різних колективів, так і у вигляді сольного акустичного проекту – Suzanna ELPy.
 
 Саме з акустичною програмою виконавиця відвідає Лубни.

Вона не раз бувала в цьому місті під час відпочинку, але як музикант приїздить туди вперше. Запальні акорди рок-н-ролу і просякнута романтикою інтимна лірика, трохи філософії життя та порція побутового гумору, авторська програма та кілька адаптованих під специфіку виконання світових хітів – все це Suzanna ELPy презентує в оновленій програмі 11 квітня у лубенському Rock’n’Roll Pub.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Полтавщині сплатити штраф за порушення Правил дорожнього руху стане зручніше
 
 Дата обрана не випадково – днем пізніше світова спільнота відзначає День народження рок-н-ролу. А саме в день концерту артистка разом із публікою вітатиме з днем народження приймаючу сторону в обличчі арт-директора  клубу Олександра Удовенка.
 
Отже, бажаючі долучитись до свята – паб «Рок-н-рол» та Suzanna ELPy чекають на вас 11 квітня за адресою: Лубни, вул.Гагаріна, 20.
 
 Початок о 19:00, вхід 30 гривень.
 Бронювання столів - 095-375-59-95
 
Інформаційні партнери заходу – Grebenka.com, ШУМ.TV, музичний журнал «13 нот», Київський рок-клуб, Рок-асоціація України Rockovo.

www.rock.kiev.ua


Схожі матеріали:
👁 1631
Категорія: Полтавщина
Теги: Лубни, рок-н-рол, Suzanna ELPy




Всього коментарів: 2

1
1 Cat   (05.04.2015)
Сюз, я буду обов"язково! З причісаним хвостом і підкрученими фраєрськими котячими вусами:) Ти мене впізнаєш:) love


0
2 ELPy   (06.04.2015)
мрр, чекатиму smile ковбаску везти? wink

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
На Полтавщині відкрилась мистецька виставка «Лубенська ху... На Полтавщині відкрилась мистецька виставка «Лубенська ху...
В рамках акції благоустрою у Пирятині висадили понад 600 ... В рамках акції благоустрою у Пирятині висадили понад 600 ...
Аграрії Полтавщини завершили посівну Аграрії Полтавщини завершили посівну
Пирятинська лікарня отримала автомобіль швидкої допомоги Пирятинська лікарня отримала автомобіль швидкої допомоги
На Полтавщині за січень-квітень зареєстровано 242 ДТП На Полтавщині за січень-квітень зареєстровано 242 ДТП
Не впорався з керуванням та з'їхав у кювет: на Полтавщині... Не впорався з керуванням та з'їхав у кювет: на Полтавщині...

НАЙБІЛЬШ ЧИТАЄМІ