Нагадати пароль | Реєстрація
Субота, 1 червня 2024
Найкращі детективи світу

Новини каналу ДТП

Вибрати дату
RSS

Масштабні ДТП на українських дорогах

17 березня 2015, 21:39

Збита дитина на пішохідному переході, водій, що продавив електроопору, та 4-ро постраждалих у наслідок лобового зіткнення.

Не дійшов на той бік. У Рівному 10-річного хлопчика збили просто на пішохідному переході. Школяра не помітила водійка Фольксвагена. 29-річна жінка вчасно не зреагувала і не змогла уникнута наїзду на хлопчика. Постраждалого доправили до лікарні, у дитини численні забої.

***
Ще одна ДТП, тепер вже у Рівненському районі, відправила на лікарняні ліжка чотирьох людей. На трасі зіткнулися Шкода і Фіат. Автомобілі не розминулися з невідомих причин. Допомога медиків знадобилась усім учасникам автопригоди. Обох водіїв і пасажирів ушпиталили, їхнє життя у безпеці. Хто спричинив ДТП - з'ясовують слідчі.  

Світлана Марко, старший інспектор УДАІ в Рівненській області:

- В результаті дорожньо-транспортної пригоди 4 людей отримали тілесні ушкодження, з якими всі були госпіталізовані у травматологічне відділення Рівненської районної лікарні. За фактом ДТП відкрито кримінальне провадження. На даний час слідчі з'ясовують усі обставини, а також причини цієї ДТП.

***
В Луцьку БМВ мало не розвалила будинок. Іномарку спочатку намагалась зупинити електроопора, та здолавши стовпа, німецьке авто зупинилося у паркані приватної території.

Свідок:

- Те, що хлопці були напідпитку вранці - я на 99% переконаний, хоча водій теж не був абсолютно тверезий. Ну на такій швидкості збити стовпа, проїхати через загородження і залишитися живими - це чудо.

Водій та пасажири від допомоги медиків відмовилися, але ще до приїзду знімальної групи зняли з автомобіля номерні знаки.

Віктор Главічка, керівник ВДАІ м. Луцька:

- Була викликана швидка допомога, але учасники ДТП - лікар оглянув - від надання медичної допомоги чи навіть госпіталізації відмовилися, тобто, тілесних ушкоджень не отримали. Зараз іде процес оформлення ДТП.

Ігор Шумик, Світлана Прокопчук
Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код
Сколько жерьв у нас благодаря сотрудникам ДАИ??? Все!!! Поому что неотвратимости наказания нет... и все знают, что можно откупиться от ДАИшника..поэтому и нарушить можно!!! А вот если бы за ДТП на участке нёс уголовную ответственность начальник ДАИ и инспектор который там дежурил... то сколько людей были бы живы!!!!!
Николай! 17.03.2015, 22:00 ответить
Аваріі через відсутність доріг, автобанів, через безпредєльне встановлення фар ( хто, і де хоче, ще й різних кольорів та й розмірів), через колгоспні ксенони у фари де категорично заборонено, через тюнінги, коли вбирають легкові авто і бусіки як ялинку . Биків із голубими, білими, червоними, синіми лємпочками із колгоспу не випускати, а кому тато купили джєпу, забирати джєпу, а іх саджати на гужову повозку . Підтримую тих, хто при наближенні до такого авто включає дальне, тим самим заставляючи іх встановити лампочки із стандартним ( жовтим відтінком) .
гостя 17.03.2015, 21:54 ответить

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.