Кіровоград: вулиця Дворцова буде пішохідною

Березень 05, 2015 | Новини | Переглядів: 1356 | Коментарі: 0

Вулиця Дворцова у Кіровограді буде пішохідною на відтинку від вулиці Пашутінської до вулиці Кавалерійської. Відповідне рішення прийняв виконавчий комітет Кіровоградської міської ради сьогодні, 5 березня.

До прйняття такого рішення на відрізку Дворцової від Великої Перспективної до В’ячеслава Чорновола рух автотранспорту дозволявся у будні дні, та і на інших кварталах пішохідної вулиці автомобілісти дозволяли собі порушувати правила.
Гарантією, що Дворцова реально стане пішохідною стануть сучасні примусові обмежувачі несанкціонованого заїзду, які у першу чергу встановлять на в’їздах з Великої Перспективної і Чорновола, повідомив заступник міського голови Сергій Васильченко, на якого покладена важлива місія контролю за виконанням даного рішення.

джерело
 


ДО УВАГИ ВОДІЇВ: АВТОЦИВІЛКА ОНЛАЙН за 5 хвилин посилання


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool