Нагадати пароль | Реєстрація
Субота, 1 червня 2024
Найкращі детективи світу

Новини каналу Афери

Вибрати дату
RSS

У Хмельницькому пенсіонерку ошукали за старою схемою

9 лютого 2015, 21:03

Обережно, телефонні шахраї! Правоохоронці Хмельниччини розшукують зловмисника, якому пенсіонерка віддала 20 тисяч гривень за нібито звільнення сина від кримінальної відповідальності. Уночі жінка почула дзвінок на стаціонарний телефон. Чоловічий голос повідомив, що її сина затримали за завдавання тяжких тілесних ушкоджень іншому громадянинові. Аби заладнати питання, псевдо-правоохоронець вимагав 20 тисяч гривень. Жертва афериста зібрала зазначену суму, склала в конверт і передала водієві, який приїхав до її будинку. І лише віддавши кревні, бабуся зважилася зателефонувати синові. Виявилося, той жодних правопорушень не скоював, ба більше, весь цей час міцно спав у себе вдома. Міліція розшукує зловмисника.

Постраждала:

- Говорит, чем я вам могу помочь? Я не могу вам помочь, потому что он нанес сильные побои, и это влечет за собой судебное разбирательство. И говорит: вы знаете, я ж лишусь свого места, я карьерой рискую… Поэтому нужно 20 тысяч… Я ему: а где я их возьму? Он : не знаю. Иначе я вам не смогу помочь. Я должен утром все это передать…

Василь Птащук, керівник Хмельницького МВ міліції:

- Люди дуже переживають за своїх рідних, і самі розуміють, що чинять неправильно, але все-таки виконують вказівки шахраїв і стають їх жертвами. Я вкотре прошу людей, що зрозумійте правильно, чи ви зпросоння, чи ви з інших мероприємств прийшли і до вас телефонують… Не вірте їм!

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.