Архів новин    Новини Гребінки    Новини Полтавщини    Новини громади    Події    Суспільство    Освіта    Культура    Здоров'я    Спорт    Технології    Новини Полтавщини TV   

28.01.2015

Транспортна міліція закликає гребінківців до пильності!


Тільки протягом минулих вихідних міліціонери-транспортники виявили на території залізниці ряд підозрілих речей


Транспортна міліція закликає гребінківців до пильності! У зв’язку з ускладненням суспільно-політичної обстановки на території нашої держави Управління МВС України на Південній залізниці закликає громадян бути більш обережними та пильними під час перебування на об’єктах залізничного транспорту.

Міліція звертається до гребінчан з проханням не залишати свої особисті речі та багаж без нагляду, так як вони можуть зацікавити не тільки зловмисників, а й привернути увагу працівників правоохоронних органів. У зв’язку зі складною ситуацією в країні підозрілі предмети або речі, залишені без нагляду, викликають першочерговий інтерес з боку міліції.

Тільки протягом минулих вихідних міліціонери-транспортники виявили на території залізниці ряд підозрілих речей, залишених без нагляду на тривалий термін. Як з’ясувалося, пасажири залишили свій багаж, та пішли у справах. Але за цей час, міліціонери вже почали проводити оперативно-розшукові заходи з метою встановлення походження речей та їх власників.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Гребінківщині відбудуться планові відключення світла

Правоохоронці нагадують: якщо ви помітили підозрілі предмети, ні в якому разі не наближайтеся до них! Не відкривайте виявлені пакети і сумки, не чіпайте їх та попередьте людей, що знаходяться поруч, про можливу небезпеку. Якщо ви запам'ятали прикмети особи, яка залишила підозрілий предмет, повідомте про це працівників міліції. Цим ви допоможете в пошуку зловмисників.

Ознаки, які можуть вказувати на наявність вибухового пристрою:
- наявність на виявленому предметі проводів, мотузок, ізоляційної стрічки;

- підозрілі звуки – клацання, цокання годинника тощо;

- від предмета виходить характерний запах мигдалю або інший незвичайний запах.
Будьте спостережливі! Тільки ви здатні своєчасно виявити предмети і людей, сторонніх у вашому дворі, вулиці або вагоні поїзда. Звертайте увагу на поведінку оточуючих, наявність не відповідних обстановці речей.

Про всі підозрілі предмети і факти діяльності підозрілих осіб прохання негайно повідомляти за телефоном 102 або найближче відділення міліції, а також будь-якому співробітникові правоохоронних органів.

Тільки спільними зусиллями ми зможемо зупинити хвилю тероризму!
 

Схожі матеріали:
👁 1286
Категорія: Суспільство
Теги: гребінчани, -=ПЗ=-, Південна залізниця, міліціонери




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
На Полтавщині відкрилась мистецька виставка «Лубенська ху... На Полтавщині відкрилась мистецька виставка «Лубенська ху...
В рамках акції благоустрою у Пирятині висадили понад 600 ... В рамках акції благоустрою у Пирятині висадили понад 600 ...
Аграрії Полтавщини завершили посівну Аграрії Полтавщини завершили посівну
Пирятинська лікарня отримала автомобіль швидкої допомоги Пирятинська лікарня отримала автомобіль швидкої допомоги
На Полтавщині за січень-квітень зареєстровано 242 ДТП На Полтавщині за січень-квітень зареєстровано 242 ДТП
Не впорався з керуванням та з'їхав у кювет: на Полтавщині... Не впорався з керуванням та з'їхав у кювет: на Полтавщині...

НАЙБІЛЬШ ЧИТАЄМІ