Архів новин    Новини Гребінки    Новини Полтавщини    Новини громади    Події    Суспільство    Освіта    Культура    Здоров'я    Спорт    Технології    Новини Полтавщини TV   

14.01.2015

Гребінківські умільці виготовили для АТО диво-пічку


Гребінківські умільці самі сконструювали і виготовил диво-пічку для АТО


Пункт збору металобрухту, що знаходиться на території колишньої інкубаторної фабрики, вже давно став одним, з центрів волонтерської допомоги воїнам АТО.

Завдяки налагодженій співпраці з громадською організацією "Крила Фенікса",було переобладнано і відремонтовано кілька машин марки УАЗ, так звана "швидка допомога", і відправлено безпосередньо на фронт.

Ось і зараз умільці на чолі з А.І.Комарем завершують ремонт вже сьомої машини, яку не без іронії назвали лагідно "Українська бандерочка".

Слюсарі і водії, котрі не побажали залишатися байдужими у такий скрутний для нашої держави час, вирішили приходити сюди у вільний від роботи час і допомагати працівникам пункту з ремонтом автомобілів. Запасні частини та матеріали теж купують чи дістають власним коштом.

А ось нещодавно завершили роботи по створенню диво-пічки, яку самі сконструювали і виготовили.

Враховуючи побажання воїнів та використовуючи вже існуючий досвід, було вирішено удосконалити загальноприйняті правила створення такого агрегата. Адже пічка за нинішніх умов повинна бути багатофункціональна.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гребінківські міліціонери затримали полтавчанку за шахрайство

Воїнам у польових умовах доводиться і готувати собі їжу, і сушити одяг, і, звичайно ж, зігріватися. Умільці вирішили використати для виготовлення пічки високоякісний метал, котрий витримає такі навантаження.

Воїнам дуже необхідні саме такі обігрівачі, тож замовлення є ще на кілька штук. На тепер повністю готова вже одна, незабаром буде доставлена воїнам на передову. А небайдужим гребінківцям - шана і подяка за їхні неспокійні душі і віддані серця.
Гребінчин край


Схожі матеріали:
👁 1314
Категорія: Новини Гребінки
Теги: АТО, диво-пічка, Гребінка, Гребінківські умільці




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
У Гребінці сталася пожежа у багатоквартирному будинку У Гребінці сталася пожежа у багатоквартирному будинку
На Пирятинщині завершується посівна кампанія На Пирятинщині завершується посівна кампанія
На Полтавщині водій перевозив понад 20 кілограмів риби бе... На Полтавщині водій перевозив понад 20 кілограмів риби бе...
65-річний працівник одного із підприємств Полтави впав із... 65-річний працівник одного із підприємств Полтави впав із...
У Гребінці жінку оштрафували за залишене на вулиці сміття У Гребінці жінку оштрафували за залишене на вулиці сміття
На Полтавщині спостерігається збільшення кількості ДТП, в... На Полтавщині спостерігається збільшення кількості ДТП, в...

НАЙБІЛЬШ ЧИТАЄМІ