Кіровоград: незаконно встановлені павільйони будуть демонтовані (перелік)

Грудень 16, 2014 | Новини | Переглядів: 1363 | Коментарі: 0

Виконавчий комітет Кіровоградської міської ради повноправно скористався Тимчасовим положенням про порядок демонтажу тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності на території міста Кіровограда і своїм рішенням вирішив демонтувати павільйони, які незаконно встановлені на території міста.

Враховуючи протокол комісії з демонтажу тимчасових споруд торговельного, побутового, соціально-культурного чи іншого призначення для здійснення підприємницької діяльності, під демонтаж потрапили наступні тимчасові споруди (павільйони):
пересувний вагон «Жива риба» по вул. Добровольського (між будинками № 13 та 15);
пересувний вагон з продажу кондитерських виробів по вул. Жовтневої революції (біля будинку № 37/16);
павільйони біля торговельно-ярмаркового майданчика «Овочевий» по вул. Героїв Сталінграда, 35:
павільйон «Пакети»;
кіоск;
кафе фаст-фуд «Шаурма»;
пересувний вагон «Жива Риба»;
кіоск «Тютюнок».
У разі невиконання власниками (користувачами) тимчасових споруд (павільйонів) даного рішення добровільно і приведення місця їх розміщення у належний стан з відновленням благоустрою, виконком доручив управлінню містобудування та архітектури організувати демонтаж самовільно встановлених тимчасових споруд (павільйонів).

джерело, Фото Ігоря Філіпенка


ДО УВАГИ ВОДІЇВ: АВТОЦИВІЛКА ОНЛАЙН за 5 хвилин посилання


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool