Українській армії від юних спортсменів Кіровограда

Грудень 17, 2014 | Новини | Переглядів: 999 | Коментарі: 0

Юні кіровоградські спортсмени підтримали українських військових, які беруть участь в антитерористичній операції на Сході України.

Вихованці комунального закладу «Комплексна дитячо-юнацька спортивна школа № 3 відділу фізичної культури та спорту Кіровоградської міської ради» написали листи захисникам України і разом зі своїми малюнками відправили в зону АТО, щоб піднести бойовий дух бійців. До акції підтримки української армії долучилися вихованці відділень настільного тенісу, боротьби дзюдо та художньої гімнастики.
А тренери-викладачі та працівники спортивної школи виконали практичну і дуже потрібну для армії справу. Вони організували виготовлення маскувальної сітки для українських військових частин.

джерело
 


ДО УВАГИ ВОДІЇВ: АВТОЦИВІЛКА ОНЛАЙН за 5 хвилин посилання


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool