Нагадати пароль | Реєстрація
Субота, 11 травня 2024
Найкращі детективи світу

Новини каналу ДТП

Вибрати дату
RSS

Співробітники Бориспільської прокуратури влаштували ДТП в столиці

2 грудня 2014, 21:56

Троє п'яних працівників Бориспільської прокуратури влаштували ДТП на проспекті Бажана в Києві. І, замість вийти до постраждалої, водій втік, а двоє його колег зачинилися в салоні. Все це знімали випадкові свідки аварії.

Автопригода з прокурорами сталася вночі проти 30-го листопада. Саме тоді столичним проспектом Бажана до музею авіації везли літак Ту-134. Тож десятки киян вийшли на вулицю побачити транспортування велетня. Натомість стали свідками резонансної ДТП.

Дана, свідок:

- Поток машин шел очень спокойно, очень медленно, в какой-то момент был слышен рев двигателя, и буквально несколько метров был слышен звук столкновения, когда я обернулась, увидела, что две машины друг за другом скользят по дороге.

Фольксваген наздогнав Нісана. За кермом японської машини була вагітна жінка.

Дана, свідок:

- Самое неприятное, что за рулем Нисана находилась девушка беременная, с ребенком все в порядке, но она ударилась головой, разбила бровь, сразу люди кинулись первую помощь, потом скорая увезла ее в больницу.

А далі почалося справжнє шоу. Пасажири Фольксвагена зачинилися всередині, водій кудись зник.

- Внутри на заднем сидении находились два человека, сначала какие-то признаки активности они проявляли, но не реагировали на стук, светили им фонариками туда, двери они не открывали, два часа они просидели запертые в машине.

Дві години свідки й інспектори ДАІ вмовляли пасажирів вийти з автомобіля. Та марно. Зрештою машину взялися розхитувати. Потім хтось таки наважився вибити заднє вікно.

- Виходим через вікно, а ну, розойдіться, він щас вилізе через вікно. Вийді сам, я ні в чем не віноват, а сидиш там второй час, вийди, расскажи нам, где водитель.

Зрештою п'яні чоловіки повилазили через вікно. 

- Ти шо, пьяний? Оооо, братаны, ти попал…

Згодом на місці ДТП з'явився і третій приятель. З його документів стало зрозуміло - саме він є власником машини і, ймовірно, був за кермом.

- Лицо снимите, ребята. Давайте позовем милицию, Пашин Сергій Олександрович, власник.

За інформацією ДАІ, саме водій Фольксвагена спричинив ДТП.

Наталя Сторожик, керівник відділу УДАІ м. Києва:

- Кожен із них говорив - не я, не я, не сиділи за кермом. Хто сидів за кермом, чи був там хтось четвертий - якраз саме зараз слідчий з'ясовує. Водій авітвки Фольваген Пасат попередньо через недотримання безпечної дистанції в русі і скоїв зіткнення з автомобілем Нісан.

Учасники дорожньої пригоди - працівники Бориспільської прокуратури.

Ірина Винокурова, корреспондентка:

- У прокуратурі Київської області подробиці розслідування резонансного ДТП не коментують, втім уже повідомили - за результатами внутрішнього розслідування усіх трьох фігурантів скандалу з органів прокуратури вже звільнили.

Ірина Винокурова, Олексій Соловей
Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.